Mişcarea Populară acuză de blat PSD şi PNL. La Darabani, candidaţii PNL şi ALDE au acelaşi nume, spune Ţâbuleac

Mişcarea Populară acuză de blat PSD şi PNL. La Darabani, candidaţii PNL şi ALDE au acelaşi nume, spune Ţâbuleac
Filiala botoşăneană a Mişcării Populare şi-a stabilit deja, în procent de 90%, candidaţii pentru funcţiile de primari în oraşele şi comunele judeţului, iar în ce priveşte candidaţii pentru lidstele de consilieri locali, municipali, respectiv consilieri judeţeni, selecţia este într-un stadiu destul de avansat.

Într-o conferinţă de presă a filialei Botoşani a MP, preşedintele Mihai Ţâbuleac l-a prezentat pe candidatul partidului pentru Primăria Frumuşica, Iulian Balaşei, şi a afirmat că Sergiu Zvâncă, liderul organizaţiei municipale a MP va face parte din lista candidaţilor pentru Consiliul Local Botoşani.

"Suntem conştienţi că, în cea mai mare parte, comunităţile noastre au nevoie de o alternativă după ce electoratul a fost înşelat de cele două partide aflate în ultima vreme în vârful scenei politice, mă refer la PSD şi PNL, însă MP este o alternativă serioasă. Dacă ne uităm, de exemplu, la situaţia Consiliului Judeţean, să ştiţi că aceasta este o consecinţă a faptului că electoratul a fost înşelat. În primul rând, nu s-a făcut administraţie, preşedintele ales al CJ şi-a pierdut mandatul însă ceea ce este mai important, nu s-au întreprins proiecte", a declarat Mihai Ţâbuleac.

Mai mult, politicianul a acuzat înţelegeri de culise între PNL şi PSD, dând exemplul oraşului Darabani, acolo unde PNL a ieşit în faţa electoratului cu candidatul Hrimiuc în timp ce ALDE are un candidat cu acelaşi nume, recrutat tot din pepiniera PNL.

"Este clar, deci, că PNL luptă pentru interesele PSD: Păcat că liderii nu înţeleg că alegerile nu se desfăşoară pentru interesele anumitor lideri politici ci pentru comunitate. De aceea, Mişcarea Populară întră în acest proces cu credinţa că este nevoie să se insiste asupra unor măsuri deficitare. Cea mai importantă mi se pare aceea că în continuare se observă lipsa locurilor de muncă şi cred că este o problemă a administraţiei şi a partidelor politice şi poate fi rezolvată dacă se acordă atenţie fondurilor europene şi guvernamentale prin asocieri de unităţi administrativ- teritoriale pentru accesarea de proiecte şi o aplecare spre parteneriatele public- private", susţine Mihai Ţâbuleac.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
333

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
45

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
298

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...