Miron Mitrea recunoaste: Partidele au oameni care se ocupa cu postarea de comentarii anonime pe site-uri!

Miron Mitrea recunoaste: Partidele au oameni care se ocupa cu postarea de comentarii anonime pe site-uri!

 MIRON MITREA  

Senatorul PSD Miron Mitrea este primul politician care recunoaste ca partidele mari din Romania au oameni in a caror atributii cade postarea de comentarii pe internet.

"Eu am infiintat celula din Kiseleff 10, acum cativa ani", a afirmat Mitrea in emisiunea "Discutia de luni", realizata de HotNews.ro si RFI si moderata de Dan Tapalaga.

Este vorba de un grup de "2-3 oameni" care fac comentarii favorabile PSD si impotriva altor partide, atat pe site-uri, cat si prin SMS, la emisiunile tv care permit acest lucru.

Potrivit lui Mitrea, PD-L sta cel mai bine, avend 10-15 oameni alocati in acest sens, in timp ce la PNL sunt 6-7 oameni. Mitrea a vorbit despre "celula din Kiseleff 10" dupa ce, in timpul intalnirii online cu cititorii HotNews.ro, a banuit ca unele intrebari sunt formulate in spiritul discursului pe care reprezentantii acesteia il au, acuzandu-l de "subminarea lui Mircea Geoana".

Senatorul PSD a povestit ca PD-L, la acea vreme PD, a fost primul partid care a folosit o asemenea metoda si ca nu vede nimic imoral in postarea de comentarii propagandistice anonime.

HotNews

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
79

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
44

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
47

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...