Mirele arestat la propria-i nuntă, condamnat în Germania la zece ani de puşcărie!

Mirele arestat la propria-i nuntă, condamnat în Germania la zece ani de puşcărie!
Punctul culminant al unei poveşti de dragoste este, de regulă, nunta celor doi îndrăgostiţi. Dar ce reacţii pot apărea în momentul în care, la spartul petrecerii de nuntă, în local năvălesc mascaţii şi-l saltă pe mire?

Asta s-a întâmplat la începutul lunii iunie a anului trecut, într-un restaurant din municipiul Suceava, acolo unde o familie din Botoşani şi una din Vicovu de Sus îşi căsătoreau copiii. Spre stupoarea tuturor, Liviu, de 23 de ani, a fost ridicat de poliţiştii de la Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă, reţinut şi apoi arestat preventiv pentru că, pe numele său, Parchetul din Fulda, Landul Hessa, emisese un mandat european de arestare pentru presupuse fapte de trafic de persoane, privare de libertate, viol şi vătămare corporală periculoasă.

Familiile au protestat, şi-au apărat fiul, au susţinut că este o greşeală şi că Liviu M. este un cetăţean onest, muncitor, rezident în Austria, unde de altfel şi lucra. Mai mult, au făcut presiuni la publicaţiile care trataseră subiectul, inclusiv la Ştiri.Botoşani.Ro, afirmând că tânărul nu este vinovat de niciuna dintre acuzaţiile ce i se aduc.

A trecut un an de atunci, iar informaţiile care vin dinspre Germania nu bat deloc cu afirmaţiile familiilor. Potrivit ofiţerului de presă al Parchetului Fulda, după 16 termene de judecată, Liviu M. a fost condamnat de Camera Penală a Tribunalului Fulda la o pedeapsă cu închisoarea de 10 ani şi şase luni, pentru proxenetism, trafic de persoane în scopul exploatării sexuale, viol- cu trei acte materiale şi vătămare corporală. Mai exact, potrivit rechizitoriului anchetatorilor germani, lui Liviu M. şi fratelui său, cu vârste de 24, respectiv 29 de ani, li s-a imputat că în decembrie 2013 au transportat în Germania o botoşăneancă ce la acea vreme avea 16 ani, şi care ulterior a avut calitatea de martoră în dosar, pe care au obligat-o să practice prostituţia.

"Ajunşi în Eisenach, au dus-o pe martoră într-o locuinţă şi i-au luat cartea de identitate, banii şi telefonul mobil. Deoarece martora înfricoşată a refuzat să practice prostituţia, inculpatul Liviu M. a constrâns-o, prin violenţă, la mai multe acte sexuale. Acest lucru s-a repetat şi în zilele următoare, inculpatul Liviu M. lovind-o pe martoră. De asemenea, martorul Andrei M. a filmat fapta cu telefonul său mobil", arată reprezentanţii Procuraturii Fulda, într-un răspuns adresat Ştiri.Botoşani.Ro.

Fata a ajuns să "presteze" într-un stabiliment din Eisenach, însă inculpaţii au ajuns să se certe cu şeful acelui stabiliment, astfel că au transferat-o pe fată într-un bordel din Bad Hersfeld, unde aceasta a fost din nou obligată să se prostitueze. Salvarea minorei a fost o altă prostituată, căreia fata i-a spus întreaga poveste, iar aceasta a apelat la un client ce cunoştea limba română şi care a dus-o pe minoră la Poliţie unde a dat declaraţii despre proxeneţii ei.

După condamnarea în primă instanţă, Liviu M. şi fratele său au făcut apel, însă se află în continuare după gratii, în arest preventiv.

Citiţi şi: Mirele ridicat de polițiști de la nuntă va fi extrădat! 

 

Spune-ne opinia ta