Mircea Sandu a decis: Piturca va fi demis de la nationala!

Mircea Sandu a decis: Piturca va fi demis de la nationala!

 MIRCEA SANDU, presedinte FRF  

Ultimul esec, 1-2 cu Austria, in preliminariile Mondialelor, ii este fatal selectionerului. In timp ce Piti inca se agata de post, conducerea FRF s-a apucat sa-i caute inlocuitor.

"Eroii" de la Klagenfurt s-au intors ieri dupa-amiaza la Bucuresti. Din Austria, "stranierii" au plecat direct la echipele lor de club, in tara ajungand doar jucatorii din Liga I, selectionerul Victor Piturca si conducerea FRF. Fotbalistii au iesit cu capetele plecate din aeroport, unde i-au intampinat cersetorii si taximetristrii. Fotbalistii si presedintele Mircea Sandu n-au dat declaratii.

Lupescu: "Nu stiu daca jucatorii sunt afectati"

In schimb, directorul general Ionut Lupescu si "ministrul de externe" Florin Prunea au vorbit si au dat de inteles ca zilele lui Piturca sunt numarate. Despartirea de Piti ar urma sa fie oficializata in proxima sedinta a Comitetului Executiv al FRF, care va avea loc, cel mai probabil, luni.

Piturca are trecuta in contract o clauza care nu-l obliga sa raspunda in fata forului federal, dar Mircea Sandu e decis sa nu-l mai pastreze indiferent de parerea celor din comitet.

 Directorul general Lupescu a lovit in jucatori

"Am intalnit o echipa care trebuia batuta! A fost un joc pe care trebuia sa-l castigam. Sansele de calificare sunt foarte mici, aproape nule. N-a mers faza defensiva. A fost superficialitate si lipsa de concentrare, probleme pe care in campania trecuta nu le-am avut. Jucatorii cred ca sunt... nu stiu daca afectati, dar constienti ca au ratat o sansa mare de a merge la o Cupa Mondiala", a spus "Neamtul", care a fost insotit la Klagenfurt de sotie.

Si Mircea Sandu a avut partener de taclale in Austria: nimeni altul decat celebrul "Pila" Stoica, responsabil cu fotbalul pe plaja. "Noi nu lasam pe nimeni pe dinafara!", a fost singurul comentariu facut de Sandu, cand a fost intrebat daca nu cumva Piturca nu s-a urcat in avionul nationalei de rusine ca l-a batut o formatie care n-a izbutit sa invinga nici macar Insulele Feroe!

Prunea a vorbit despre "cel care va veni"

"Nu e cea mai rusinoasa infrangere din istoria nationalei. Au fost altele si mai rusinoase", crede Prunea. Legat despre intinerirea lotului, acesta a avut o scapare care dezvaluie adevaratele intentii ale federatiei: "Cel care va veni la lot sau domnul Piturca sunt cei care vor face selectia. E problema lor!".

Fostul portar a adaugat, acuzator: "E problema domnului Piturca daca-si va da sau nu demisia. E pentru prima oara in istorie cand, dupa patru-cinci meciuri, nu mai avem sanse de calificare".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
43

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
211

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
2184

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...