Minori ajunsi la spital dupa petreceri stropite din belsug cu alcool!

Minori ajunsi la spital dupa petreceri stropite din belsug cu alcool!
Minori ajunsi pe paturile spitalelor dupa ce s-au imbatat cu must, cu tuica sau alte licori. Teribilismul copiilor, anturajul sau pur si simplu inconstienta ii face sa nu realizeze pericolele la care se expun.

Un baiat de 16 ani, din Copalau, a ajuns la spital in coma alcoolica. El a povestit, mai tarziu, cum a ajuns cu mai multi prieteni intr-un bar dupa ce au iesit de la ore. Spune ca a baut doar 200 de mililitri de tuica.

"Pacientul a fost adus in coma alcoolica si internat pe sectia de reanimare. Medicii au reusit sa-l stabilizeze si a fost transferat pe sectia de scolari pentru a fi tinut sub supraveghere", a precizat medicul Iulia Kadar, purtator de cuvant al Spitalului de Copii Botosani.

Cadrele medicale povestesc si despre o fata, tot din Botosani, adusa la spital cu ambulanta, minora fiind in stare avansata de ebrietate.

"Le-a povestit cadrelor medicale ca de la must i s-a intamplat totul. Nu stim insa ce fel de must, pentru ca a fost nevoie de trei oameni sa o aduca pe sectie. Atat de agitata era", a mai spus purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii.

In aceasta perioada, numarul copiilor internati din cauza consumului de bauturi alcoolice creste foarte mult, din cauza petrecerilor gen Balul Bobocilor sau a tulburelului, mai ales in mediul rural.

Alti doi copii au ajuns la spital in weekend, dupa petreceri din discoteci in care s-a consumat mult alcool, organizate fie dupa concursurile de Miss Boboc, fie dupa alte activitati de acest gen.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
17

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1424

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
367

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...