Minore fugite de la un centru de plasament din Suceava, găsite de jandarmii botoşăneni!

Minore fugite de la un centru de plasament din Suceava, găsite de jandarmii botoşăneni!
Cele două fete au fost conduse până la limita de judeţ, de unde au fost preluate de către un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Două minore în vârstă de 16 ani, care au părăsit fără aprobare un centru de plasament din municipiul Suceava, au fost depistate de jandarmi aproape de miezul nopţii trecute, pe strada Sucevei din municipiul Botoşani.

Graba cu care au încercat să iasă din raza vizuală a oamenilor legii le-a dat acestora de bănuit, motiv pentru care le-au solicitat să-şi prezinte datele de identitate.

Fetele au recunoscut că sunt fugite din centrul de plasament din judeţul vecin şi au venit cu o "ocazie", nefiind, de altfel, la prima ispravă de acest gen.

Jandarmii au luat legătura cu reprezentanţii centrului, care au confirmat lipsa minorelor.

"Cele două fete au fost conduse până la limita de judeţ, de unde au fost preluate de către un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, care le-a transportat în siguranţă la instituţia de ocrotire a minorilor din cadrul căreia au plecat în mod nejustificat, fiind lăsate în grija personalului specializat", informează Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul IJJ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
475

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
63

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...