Ministrul Tineretului si Sportului a demisionat!

Ministrul Tineretului si Sportului a demisionat!

MONICA IACOB RIDZI

Monica Iacob Ridzi a demisionat marti de la Ministerul Tineretului si Sportului.

"Familia mea nu mai poate suporta prelungirea acestei situatii. Mama este deja bolnava", a declarat Ridzi in momentul in care si-a anuntat public demisia.

Comisia parlamentara de ancheta in cazul ministrului Tineretului si Sportului a prezentat saptamana trecuta raportul final al cercetarii.

Documentul final propune inceperea urmaririi penale, pentru comiterea infractiunilor de delapidare si abuz in serviciu, si solicita prim-ministrului Emil Boc revocarea din functie a acesteia, precum si sesizarea Curtii de Conturi si a Garzii Financiare in cazul celor doua firme cu care ministerul a incheiat contracte.

Deputatii PD-L au refuzat sa voteze raportul si nu sunt de acord cu cererea de demisie a ministrului pana la pronuntarea DNA, conform HotNews.

Biroul Permanent al Camerei a decis, luni, organizarea unei sesiuni extraordinare, in 27 iulie, care sa cuprinda doua sedinte de plen in care sa fie dezbatute rapoartele in cazurile Ridzi si Sterling-Tariceanu.

De Ziua Tineretului, MTS a organizat concerte in Bucuresti, pe plaja din Costinesti si in alte locuri din tara.

Pentru aceste evenimente, MTS a cheltuit 628.000 de euro din buget. In urma unei anchete GSP, Ministerul Tineretului si Sportului a fost acuzat ca a acordat aceasta suma unor "firme de apartament" fara a organiza o licitatie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
335

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...

La un pas de tragedie din cauza scăpărilor de gaz de la o butelie. O femeie a ajuns la spital cu arsuri! (Video)

astăzi, 14:57
760

S-a întâmplat astăzi din localitatea Carasa, în jurul prânzului. Proprietara a reușit să iasă din locuință, fiind găsită de vecini în fața casei. Tot ei au sunat...

Vasilache și Mărioara, într-un spectacol-premieră la Teatrul ”Vasilache” din Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:37
50

Textul şi regia spectacolului ”Vasilache și Mărioara” sunt semnate de Ion Sapdaru; scenografie şi univers sonor Gelu Rîşca.Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: ...