Ministrul Gabriel Petrea a ajuns la Botoşani! Prima întâlnire- cu reprezentanţii ONG-urilor!

Ministrul Gabriel Petrea a ajuns vineri dimineaţă la Botoşani, prima întâlnire oficială din programul oficialului guvernamental fiind cu reprezentanţii ONG-urilor din judeţul Botoşani.

Ministrul Gabriel Petrea a ajuns la Botoşani! Prima întâlnire- cu reprezentanţii ONG-urilor!

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

La întâlnirea cu ministrul Consultării Publice şi Dialogului Social, Gabriel Petrea, la care participă preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, prefectul Dan Nechifor şi parlamentari PSD, sunt prezenţi reprezentanţii mai multor organizaţii non- guvernamentale.

După introducerea făcută de "amfitrionul" acestei întâlniri, Costică Macaleţi, şeful CJ, ministrul Gabriel Petrea a susţinut că este deschis propunerilor reprezentanţilor ONG-urilor.

"Trebuie să vedem cum putem face ca această comunicare dintre ONG-urilor şi ministerul pe care îl reprezint să devină foarte eficientă, să preluăm expertiza dumneavoastră. Ce putem face noi? Să punem la dispoziţie mecanisme prin care cetăţenii să înveţe ce înseamnă implicarea civică. Trebuie să ne implicăm în societate şi să dăm ceva societăţii", a spus Gabriel Petrea.

Ulterior, la îndemnul şefului CJ, fiecare parlamentar în parte a adresat câteva cuvinte ministrului, apreciind faptul că ministrul a venit la Botoşani, această vizită demonstrând deschiderea guvernului Grindeanu faţă de ONG-uri dar mai ales către judeţului nostru.

Urmează însă întâlnirea ministrului Dialogului Social cu liderii de sindicat din judeţul Botoşani, în cadrul Comisiei de Dialog Social.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
47

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
35

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
39

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...