Ministerul Tineretului si Sportului lanseaza programul Scoala de Vara – De 2 X mai competent!

Programul se adresează tinerilor din întreaga ţară cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani! În perioada 13 iulie – 15 septembrie 2009, Ministerul Tineretului şi Sportului organizează Şcoala de Vară "De 2 X mai competent".

Cursurile durează câte o săptămână, sunt organizate pe module tematice, iar absolvenţii beneficiază de recunoaşterea competenţelor şi a cunoştinţelor asimilate, prin eliberarea unei diplome certificate de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Participanţii vor fi examinaţi de două ori pe modul şi vor susţine o probă scrisă în faţa comisiei de examinare, în baza căreia ei pot obţine certificatul de specializare.

Şcoala de Vară "De 2 X mai competent" este organizată pe 11 serii, la care pot participa 70 de tineri pe fiecare serie. Aceştia vor fi selectaţi pe baza criteriilor generale şi specifice, de către o comisie din cadrul MTS.

Cei selecţionaţi îşi vor plăti doar transportul, restul cheltuielilor fiind suportate de Ministerul Tineretului şi Sportului. Modulele se desfăşoară la munte şi la mare, în staţiunile Sinaia şi Mamaia. Tipurile de cursuri din cadrul programului îşi propun să răspundă unor nevoi reale ale tinerilor legate de formarea alternativă.

Cursurile se adresează tinerilor din întreaga ţară cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani.

Solicitările de acces vor fi acceptate în limita locurilor disponibile. Detalii despre înscrieri şi condiţii de participare pot fi găsite accesând site-ul www.mts.gov.ro, secţiunea Tabere.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
588

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
213

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
166

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...