Militari botoşăneni transferaţi pe litoral

Câte două săptămâni se rulează pe litoral, acolo unde, alături de colegi din alte judeţe, intervin în operaţiuni de salvare dar şi de descongestionare a traficului.

Militari botoşăneni transferaţi pe litoral

Este vorba de angajaţi ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă care sunt transferaţi, în runde de câte 14 zile, pe litoralul românesc. Pe toată perioada verii, patru paramedici, doi dintre ei fiind şi conducători auto, vor susţine activitatea corturilor de prim- ajutor de pe plajă şi vor patrula pentru a răspunde solicitărilor celor care îşi petrec vacanţa pe litoral.

"Sunt deschise acele puncte de lucru în staţiuni şi ei patrulează în staţiuni cu autoşenilata. Lucrează în ture, alături de colegi de la alte Inspectorate din zona Moldovei", spune col. Cristian Amarandei, şeful IJSU Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
4819

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1507

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...

Proprietarii din blocul în care a avut loc explozia au nevoie de ajutor! "Poate oamenii cu suflet mare ne vor ajuta pentru a putea repara apartamentele"

Marţi, 19 Septembrie 2017
4285

După explozia de vineri, specialiştii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au evaluat sumar stricăciunile produse de deflagraţie, iar ceea ce au văzut cu ochii lor era înfioră...