Mihai Malaimare despre debarcarea lui Contac: Deocamdata este o rafuiala intre mafioti, atat si nimic mai mult!

Mihai Malaimare despre debarcarea lui Contac: Deocamdata este o rafuiala intre mafioti, atat si nimic mai mult!

MIHAI MALAIMARE

Vestea ca la Botosani presedintele PSD, Constantin Contac, a fost trecut oficial pe o linie paralela cu partidul pe care l-a condus ani de zile, i-a starnit botosaneanului Mihai Malaimare, fost parlamentar din partea PSD Botosani, reactii dure!

"Se stia de foarte multa vreme cine este acest analfabet urcat la rangul de mare grangur PSD, de individ care face si desface dupa bunul sau plac, se stia de catre toti, era cangrenoasa situatia in acea filiala si belferii din PSD treceau pe langa mizeriile facute de omul acesta ca acceleratul printr-o amarata de halta. Furt ordinar din banii publici prin suveici financiare, bani multi, bani foarte multi din banii CJ treceau astfel in conturile acestui nenorocit si baietii, astazi revoltati, din PSD nu spuneau nimic de parca nu ar fi stiut, de parca nu s-ar fi infruptat ei insisi din mierea care curgea pe labele grase si paroase ale ipochimenului", scrie Mihai Malaimare pe BLOGUL sau.

Insa ce s-a petrecut ieri, in cadrul Biroului Permanent al PSD, nu pare sa fie, in opinia lui Malaimare, decat o reglare de conturi.

"O fi injurat pe cine nu trebuie, a venit vremea sa fie dati deoparte cei care, in prostia lor, ar putea sa improaste laturi si pe alte haine, mai scumpe si mai importante? Posibil. Face parte acest taraie brau din vreo gasca ce trebuie inlaturata, este aceasta inlaturare parte a unui proces aranjat intre Basescu si Geoana de aratare la populatie a intransigentei chiar fata de ticalosii aliantei acum in pragul celor doua tipuri de campanie electorala?", se intreaba fostul parlamentar de Botosani.

Raspunsul la intrebarile pe care actualul membru PNL si le adreseaza siesi este: "Deocamdata este o rafuiala intre mafioti, atat si nimic mai mult!"

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
7

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
18

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
34

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...