Mesajul lui Putin după ce rusoaicele au fost atenţionate să nu facă sex cu străini

Declarațiile rasiste ale unei parlamentare din Rusia, care le-a atenționat pe femei să nu întreţină raporturi sexuale cu străini de alte rase, au făcut înconjurul presei internaționale.

Mesajul lui Putin după ce rusoaicele au fost atenţionate să nu facă sex cu străini

Astfel că președinția Rusiei s-a văzut nevoită să comenteze avertismentul. Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitry Peskov, le-a spus reporterilor că ”rusoaicele pot decide singure ce să facă. Sunt cele mai bune femei din întreaga lume”.

Kremlinul o contrazice astfel pe Tamara Pletnyova, preşedinta Comitetului parlamentar pentru familie şi probleme ale copiilor şi femeilor.  Aceasta a transmis miercuri că rusoaicele nu trebuie să  întreţină raporturi sexuale cu străini de alte rase la Cupa Mondială 2018.

″Aceşti copii suferă", a spus în cadrul unui interviu acordat miercuri Tamara Pletnyova, preşedinta Comitetului parlamentar pentru familie şi probleme ale copiilor şi femeilor.

″E bine dacă sunt de o rasă. Dacă sunt de (o rasă) diferită, atunci asta e", a declarat Pletnyova pentru postul de radio Govorit Moskva.

Copiii de rase mixte aduşi pe lume de mame din Rusia după Jocurile Olimpice de vară din 1980 de la Moscova au ajuns să fie numiţi ″copiii Olimpiadei″", a amintit sursa citată.

Taţii pleacă, iar copiii rămân în Rusia cu mamele lor, a spus Pletnyova. ″Mi-aş dori ca oamenii din ţara noastră să se căsătorească din dragoste", a continuat ea. ″⁣Nu contează naţionalitatea atât timp cât sunt cetăţeni ai Rusiei″⁣, a adăugat ea.

Declarațiile ei au fost catalogate drept ”rasiste” de presa internațională. StirileProTv

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...