Mesajul lui Huidu: Regret enorm! Dacă aş putea da timpul înapoi...

Mesajul lui Huidu: Regret enorm! Dacă aş putea da timpul înapoi...
Realizatorul de televiziune Şerban Huidu a transmis un mesaj, prezentat de Prima TV, după tragicul accident care s-a produs duminică şi în care au murit trei persoane.

Şerban Huidu spune că regretă enorm cele întâmplate şi promite că va ajuta familiile îndoliate.

"Regret enorm! Dacă aş putea da timpul înapoi... Am contactat familiile lor. Le vom ajuta cât putem. Din păcate nu pot aduce înapoi ce au pierdut", a fost mesajul lui Huidu, prezentat de Prima TV.

Conform unor surse medicale, Huidu se află în stare de şoc, cu toate că din punct de vedere medical este în afara oricărui pericol. "Din punct de vedere medical nu are nimic, dar e foarte afectat de cele întâmplate şi repetă într-una "Ce am făcut, Doamne, ce am făcut? Sunt terminat!", au declarat surse medicale.

Colegii de la Prima TV sunt alături de Şerban Huidu. "E un moment în care trebuie să-l lăsăm să se reculeagă, să îşi revină cât de cât, să poată gândi limpede pentru că îl aşteaptă momente grele. Drama pe care o trăieşte Şerban este referitoare la familiile şi cei trei care nu mai sunt şi cei care au rămas în urma lor, asta îl termină psihic", a declarat Cristina Ţopescu la Realitatea TV.

Şerban Huidu a ajuns luni la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, urmând să ajungă soţia sa şi bona celor doi copii. Cei trei vor fi supuşi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti unor noi investigaţii medicale.

Realizatorul TV Şerban Huidu, aflat la volanul unei maşini de teren Mercedes, în care mai erau cei doi copii ai lui de 2 şi 4 ani, soţia sa şi bona copiilor, a provocat, duminică, un accident pe DN 1, la intrarea în Timişul de Sus (Braşov). Trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Vedeta de televiziune este cercetată pentru infracţiunea de omor din culpă şi riscă până la opt ani de închisoare.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
39

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
153

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...