Mesajul Casei Judeţene de Pensii Botoşani cu prilejul Zilei persoanelor vârstnice

Mesajul Casei Judeţene de Pensii Botoşani cu prilejul Zilei persoanelor vârstnice
Ziua de 1 octombrie, desemnata din anul 1990 ca Zi internationala a persoanelor varstnice, este o zi speciala pentru noi toti, tineri si varstnici deopotriva, fiind un prilej pentru a ne arata respectul si recunostinta pentru persoanele de varsta a treia.  

Desi adresam urarile in aceasta zi de 1 octombrie, respectul nostru se indreapta zi de zi catre seniorii nostri, cei a caror experienta de viata si intelepciune trebuie valorificate in continuare.

De aceea, preocuparile si toate eforturile noastre, a celor care ne desfasuram activitatea la Casa Judeteana de Pensii, au ca scop imbunatatirea standardului de viata al pensionarilor si o relationare cat mai buna in folosul acestora.

“Este in traditia poporului roman de a-i cinsti si respecta pe cei impovarati de ani pentru eforturile si realizarile lor. Batranii nostri, trecuti prin valtoarea vremurilor, ne ajuta sa intelegem mai bine lumea si adevaratele valori care ar trebui preluate si de tanara generatie de astazi", declara directorul executiv al Casei Judetene de Pensii Botosani, Marius Constantin Budai.

In aceasta zi de sarbatoare, adresam tuturor pensionarilor, calde urari de sanatate, tinerete fara batranete, viata lunga si linistita alaturi de toti cei dragi.

Cu aleasa pretuire,
Colectivul Casei Judetene de Pensii Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
624

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
136

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
85

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...