Mercedesul familiei unui fost consilier local din Botoșani, lăsat pe jante de persoane necunoscute! FOTO

Mercedesul familiei unui fost consilier local din Botoșani, lăsat pe jante de persoane necunoscute! FOTO
Un autoturism marca Mercedes ce a fost parcat în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un cartier din municipiul Botoșani a fost lăsat fără cauciucuri de persoane necunoscute, care le-au tăiat. 

Mașina aparține fostului consilier local Ovidiu Luca, dar este condusă de fiul acestuia.

Băiatul a mers la bunica sa care locuiește pe Calea Națională și a parcat în apropierea blocului. Când a vrut să plece duminică dimineațăa constatat că toate cele patru cauciuri ale mașinii sunt tăiate.

Acesta a sunat la 112, la fața locului ajungând criminaliștii care au prelevat mai multe probe, iar oamenii legii încearcă să dea acum de urma făptașilor.

"Băiatul meu era cu maşina, s-a dus la bunica şi a parcat pe locurile de acolo, dar care nu sunt concesionate. Probabil cineva a văzut şi i-a făcut bucuria. El a descoperit, imediat au venit poliţiştii, au luat amprente. Cauciucurile le vom duce la vulcanizare, să vedem dacă se mai poate recupera ceva. Păcat", a declarat, pentru Stiri.Botosani.ro, Ovidiu Luca. 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
466

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
61

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
78

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...