Mercedes incendiat la beţie! Incendiatorul a ajuns sub control judiciar

Mercedes incendiat la beţie! Incendiatorul a ajuns sub control judiciar
Consumul de alcool nu face bine nimănui, însă în cazul unora, tulburările cauzate de "grade" le provoacă şi probleme penale.

I
s-a întâmplat unui botoşănean chiar duminică noaptea, atunci când, "încălzit" fiind, a pus ochii pe un autovehicul, Mercedes Benz C180, parcat pe o alee paralelă cu strada Cuza- Vodă, lângă blocul în care locuia proprietarul maşinii, un cetăţean turc. Cu un PET de un litru, plin cu benzină, Liviu B. a stropit autovehiculul cu lichidul inflamabil şi i-a dat foc, distrugerile fiind estimate la 2.000 de euro.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului i-au luat urma autorului, ba au aflat că botoşăneanul fusese condamnat în martie la 11 luni de închisoare cu suspendare pentru nişte înşelăciuni, aflându-se în perioada termenului de încercare, în care ar fi trebuit să-şi vadă de treburi, nu de comiterea de alte infracţiuni.

Tocmai pe asta a marşat procurorul care a cerut instanţei aprobarea arestării preventive: persistenţa infracţională şi dispreţ faţă de normele juridice, distrugerea unui autoturism prin incendiere, prin punerea în pericol a altor autoturisme parcate în apropiere, comiterea faptei la adăpostul nopţii, sperând că nu va fi identificat de eventualii martori.

Instanţa a apreciat însă că arestul preventiv ar fi o măsură prea dură, astfel că a dispus ca Liviu B. să fie plasat sub control judiciar. Adică "aproape liber".

Citeşte şi: Mercedes în FLĂCARI în centrul orașului! Oamenii legii iau în calcul inclusiv o incendiere! FOTO, VIDEO 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Proprietarii din blocul în care a avut loc explozia au nevoie de ajutor! "Poate oamenii cu suflet mare ne vor ajuta pentru a putea repara apartamentele"

astăzi, 20:00
119

După explozia de vineri, specialiştii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au evaluat sumar stricăciunile produse de deflagraţie, iar ceea ce au văzut cu ochii lor era înfioră...

Alerte meteo de la primar pentru cetăţenii dintr-o comună botoşăneană!

astăzi, 17:49
2944

Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiţi, a făcut un apel pe o reţea de socializare către cetăţenii din satele Răchiţi, Roşiori, Costeşti şi Cişmea, posesori de telefoane mobile, să-i tr...

Botoşănenii vor plăti un preţ MAI MARE pentru apă şi canal!

astăzi, 14:08
792

Nova Apaserv a înaintat Autorităţii Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice o documentaţie pentru care solicită aprobarea majorării preţului pentru s...