Mercedes burdușit cu țigări de contrabandă, oprit în trafic! FOTO

Mercedes burdușit cu țigări de contrabandă, oprit în trafic! FOTO
Doi botosaneni au fost prinsi cu tigari de contrabanda de peste 10.000 lei, mașina cu care le transportau fiind indisponibilizată.

La nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Vicovu de Sus, s-a declansat, joi, o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 13.40, a fost identificat in trafic, pe raza localitatii Galanesti, un microbuz marca Mercedes Vito, despre care se detineau date ca transporta tigari de provenienta ucraineana.

Drept urmare, politistii de frontiera au oprit pentru control microbuzul in cauza, la volanul caruia se afla Vasile B., in varsta de 31 ani, fiind insotit de Ionut B. de 32 de ani, ambii domiciliati in municipiul Botosani. In urma controlului efectuat, politistii de frontiera au observat in portbagajul microbuzului doua colete care contineau tigari de contrabanda, fapt pentru care s-a luat masura conducerii celor doi barbati impreuna cu masina la sediul sectorului, in vederea continuarii cercetarilor, scrie InformatiaTa de Suceava.

Drept urmare, in urma controlului amanuntit asupra microbuzului, a fost descoperita cantitatea de 1.060 pachete de tigari, de diferite marci, de proveniența ucraineana.

Tigarile in valoare de 10.600 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, microbuzul in valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Vicovu de Sus, iar cei doi cetateni romani sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda in forma agravanta.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
353

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
50

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
68

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...