Melania Medeleanu se retrage din televiziune

Melania Medeleanu se retrage din televiziune

 MELANIA MEDELEANU  

Melania Medeleanu, una din cele mai vechi prezentatoare ale Realitatea TV, a decis să "facă o pauză". Contactată de paginademedia.ro, Melania Medeleanu a confirmat că se va retrage, dar a spus că este o decizie temporară. De ce a luat această decizie?

Melania Medeleanu, pentru paginademedia.ro: "Vreau să subliniez că nu este vorba de o demisie. Pur şi simplu, sunt o serie de lucruri dragi sufletului meu pe care le-am lăsat prea multă vreme în stand by. De pildă, este grozav faptul că după zece ani sunt din nou studentă şi mă pot duce la cursuri".

Melania Medeleanu a intrat la un Master în logopedie la Universitatea Bucureşti (Facultatea de Psihopedagogie specială).

Când revine la TV?

"Nu am nici cea mai vagă idee".

Are legătură decizia cu ultimele schimbări de la vârful Realitatea TV?

"Decizia am luat-o când am intrat la master, la începutul lunii septembrie, cu mult înainte de schimbările de aici. A fost o despărţire cât se poate de amiabilă. Colegii mei au înţeles că vreau să fac lucruri dragi mie şi prea multă vreme amânate", a spus Melania Medeleanu, in exclusivitate pentru paginademedia.ro.

Până când va mai sta la Realitatea?

"Nu mai târziu de 1 noiembrie".

Melania Medeleanu prezintă principalul program de știri al stației, Jurnalul de Prime Time, în fiecare seară. Jurnalista a mai prezentat emisiunea România politică, în care îi avea ca invitați permanenți pe Emil Hurezeanu și Iosif Boda. În 2005, a câștigat premiul APTR pentru cel mai bun jurnal de știri. Medeleanu lucrează la postul de televiziune al lui Sorin Ovidiu Vîntu încă din 2002.

Acum câteva zile, un alt prezentator al postului, Liana Alexandru (fostă Pătraș) a plecat de de la Realitatea TV.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
95

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
483

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
264

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...