Meditatii gratuite oferite candidatilor la BAC, de catre profesorii din PDL

Meditatii gratuite oferite candidatilor la BAC, de catre profesorii din PDL

 Gheorghe Carmocanu  

Profesorii din comisia de invatamant din cadrul organizatiei judetene a PDL Botosani vor oferi meditatii gratuite pentru cei care nu au luat BAC-ul in sesiunile anterioare, dar si pentru candidatii care vor sustine examenul in acest an.

“Intervenim cu initiativa de a pregati acesti tineri la sediul PDL, prin specialistii nostri, prin membrii din comisie sau simpatizanti in a-i indruma si a-i instrui, in a le transmite cunostintele in asa fel incat sa poata promova examenul de bacalaureat cu o nota rezonabila. Initiativa se adreseaza si elevilor aflati in anul terminal de liceu, din anul scolar 2011-2012", a declarat Gheorghe Carmocanu, presedintele comisiei de invatamant.

Acesta a mentionat ca identificarea celor care ar avea nevoie de meditatii se va face prin intermediul militantilor si membrilor de partid, dar si prin intermediul organizatiei de tineret, sau tinerii se vor putea inscrie pentru meditatii direct la sediul partidului.

Meditatiile vor fi oferite la toate materiile pentru BAC.

“Initiativa va fi extinsa si in judet, la Darabani, Saveni, Flamanzi , in localitatile unde sunt licee sau grupuri scolare. Ne adresam, in primul rand, tinerilor cu posibilitati materiale reduse, care nu au cu ce sa isi plateasca meditatiile", a adaugat Carmocanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
36

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
35

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
113

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...