Medici romani ofertati cu salarii de mii de euro in Europa!

Medici romani ofertati cu salarii de mii de euro in Europa!
Oferte tentante prin EURES pentru cadrele medicale, angajatorii fiind din Finlanda, Germania si Slovenia. Salariile variaza intre 1400 si 4000 de euro pe luna, la care se adauga numeroase facilitati. Angajatorii transmit, insa, si multe cerinte pe care trebuie sa le indeplineasca persoanele interesate.

Belgia - zugrav/ finisor interioare-lucrari de zugrãvire/vopsire si finisare de interioare si de exterioare pentru cladiri mari, lucrarile exterioare fiind executate pe schele. Se cere o lucrare de calitate inalta folosind tehnici si ustensile specifice meseriei de zugrav sau finisor. Experienta de zugrav sau finisor de interioarede minim 3 ani, calificare de zugrav sau finisor si cunoasterea unei limbi straine, engleza sau franceza la nivel mediu. Candidatul trebuie sa fie motivat, responsabil, disciplinat, entuziast, cu gandire pozitiva, dexteritate si indemanare, sa cunoasca regulile de securitate in munca si sa poata asigura o lucrare de calitate. Permis de conducere cat B (avantaj). Franceza sau Engleza (nivel mediu, obligatoriu). Se ofera salariu 800-1200 net. Cazare si transport asigurate de catre angajator maxim 2 ani 

Belgia - Montator tamplarie (PVC, aluminiu si lemn)- Montatorul de tamplarie PVC, lemn si aluminu este responsabil cu asamblarea, dezasamblarea si montarea de ferestre, usi si pereti cortina. Lucrarile vor fi efectuate in locatiile diferite pe santierele Yprado, vor fi executate pe schele. Experienta de montator de minim 1 an, de preferat calificare in domeniul tamplariei sau a montajului de tamplarie. Candidatul pe care il cautam este motivat, responsabil, agil, disciplinat, entuziast are o gandire pozitiva si e constient de importanta asigurarii unei lucrari de calitate. Engleza sau franceza (obligatoriu) si permis de conducere cat B (avantaj).
Franceza sau Engleza (nivel mediu, obligatoriu). Salariu 800-1200 net. Cazare si transport international si intern (in Belgia) asigurate de catre angajator maxim 2 ani.

Finlanda- persoane pentru activitatea de curatenie in hipermarketuri, fabrici, birouri, hoteluri-activitate de curatenie in supermarketuri, hipermarketuri, fabrici, birouri, hoteluri, persoana de incredere si motivata, experienta in domeniu; permis de conducere categoria B.  Engleza (scris- vorbit), Salariu 7,81 euro pe ora (1000- 1500 euro/luna). Cazare in apartamnete contra cost(350 euro/luna de persoana); masina de serviciu 7 luni.

Germania- Asistenta medicala/Infirmiera- Ingrijirea la domiciliu a copiilor si a batranilor bolnavi. Cunostintele bune de limba germana prezinta prioritate. Experienta min. 2 ani. Germana. Salariu 1400 - 2400 Euro/brut/luna. Program de lucru individual, tichete cadou, sprijin in gasirea unei locuinte. 6 luni perioada de proba, contracte pe perioada nedeterminata sau pe perioada determinata 1-3 ani.

Germania - Medic specialist/Medic rezident-Specializari: Medicina interna, Chirurgie, Anestezie, Chirurgie cardiaca, Neurologie, Diagnosticare prin raze Roentgen. Cunostintele bune de limba germana prezinta prioritate. Germana. Salariu 3600 - 5600 Euro/brut/luna. 6 luni perioada de proba, contracte pe perioada nedeterminata sau determinata de la 1-3 ani.

Slovenia - doctor oculist, oftalmolog - activitati oftalmologie (presbyopia, amblyopia, nystagmus, cataracta, glaucom, presiune ochi, examinare, operatii mici, lentile contact etc), inv. superior, universitar, specializare, experienta peste 5 ani, permis conducere, 40 ore saptamana (luni-vineri 9am-12.30pm si 2pm-7pm), cunostinte bune de engleza sau germana engleza sau germana bine; se va invata slovena. Salariu 4000 euro brut/luna. Mese incluse, cheltuieli calatorie, angajatorul ajuta la gasirea unei locuinte. Permanent+full time, cu perioada proba de 3 luni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
109

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
173

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
243

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...