Medici noi angajaţi la Spitalul Judeţean! Vezi pe ce specializări

Medici noi angajaţi la Spitalul Judeţean! Vezi pe ce specializări
Deficitul de medici de pe secţiile Spitalului Judeţean Mavromati s-a mai redus în ultimele luni prin ocuparea posturilor de către medici tineri care au participat la concursurile organizate de conducerea unităţii.

Pe Secţia Ortopedie şi Trumatologie sunt doi noi medici care şi-au început deja activitatea, fiind vorba de medicul Radu Ioan Malancea, rezident în anul V şi Eduard Harabagiu, medic specialist.

La Secţia de Obstetrică şi Ginecologie, unul dintre posturile scoase la concurs a fost ocupat de Ioana Volocaru, medic rezident anul V, iar pe specializarea diabet postul scos la concurs a fost ocupat de Miruna Petruşcă, medic rezident în anul IV.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean au anunţat că vor continua angajările de medici.

“În ultimele nouă luni Spitalul de Urgenţă Mavromati a scos la concurs mai multe posturi pentru medici în special la Secţia Obstetrică şi Ginecologie, şi anume specialiatea pediatrie, neonatologie şi obstetrică-ginecologie. De asemenea, s-au prezentat la concurs doi medici pentru specialitatea Ortopedie care lucrează deja ca medici specialişti. În perioada următoare se va scoate la concurs încă un post din specialitatea Neonatologie. În următoarea şedinţă de Comitet Director se va aproba scoaterea la concurs de posturi pentru medici în specialităţile deficitare, cum ar fi anestezie terapie intensivă, medicină internă la Săveni şi cardiologie", a precizat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Mavromati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
580

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
107

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...