Măsuri preventive pentru agresorii a trei poliţişti botoşăneni

Măsuri preventive pentru agresorii a trei poliţişti botoşăneni
Unul a stat în spital zile întregi, ceilalţi doi au beneficiat de îngrijiri medicale- în schimb agresorii lor sunt după gratii, respectiv în arest la domiciliu. Vorbim de trei poliţişti botoşăneni agresaţi de doi indivizi certaţi nu doar cu legea ci şi cum normele elementare de bun simţ.

La mijlocul lunii iunie, un poliţist botoşănean, aflat în timpul liber, era înjunghiat de un individ cu care intrase într-un conflict verbal în timp ce se afla într-un local din municipiu. Cearta a degenerat, Dorin Rusz fiind rănit cu un cuţit. Nu trecuse o lună de la incident, iar bărbatul, Mugurel Gângă, era trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor, fiind după gratii.

Recent, Gângă a cerut, prin apărător, plasarea în arest la domiciliu, iar vineri judecătorii de la Tribunalul Botoşani i-au respins cererea. Imediat Gângă a contestat decizia, contestaţia urmând să se judece la Curtea de Apel Suceava.

În al doilea caz, doi agenţi de poliţie de la Vorona, fiind de serviciu, au fost luaţi la bătaie de un individ nervos şi beat. Cei doi poliţişti fuseseră chemaţi de soţia individului pentru că se manifesta agresiv, era în stare de ebrietate iar femeia cerea ca soţul ei să fie dus la Psihiatrie. Într-un final a ajuns şi acolo, după ce i-a lovit pe cei doi agenţi cu pumnii, cu picioarele, cu capul, cu tot ce-a nimerit pentru îndrăzneala de a-l fi deranjat.

Judecătorii l-au plasat în arest la domiciliu pe Dumitru Aniculăiesei şi l-au trimis în judecată pentru ultraj. Bărbatului nu i-a fost pe plac măsura preventivă aşa că a cerut control judiciar. O instanţă a Judecătoriei Botoşani i-a respins solicitarea, dar voroneanul a contestat decizia, astfel că tot vineri, judecătorii de la Tribunal i-au respins contestaţia.

Citiţi şi Bărbatul care a înjunghiat un polițist botoșănean, trimis în judecată pentru "tentativă de omor"! 

Poliţişti luaţi la bătaie de un soţ nervos! Agresorul a fost trimis în judecată

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O dubă a căzut de pe o platformă pe drumul Botoșani-Suceava! FOTO

Joi, 21 Septembrie 2017
3894

O mașină a zburat de pe o platformă, răsturnându-se în șanțul de pe marginea șoselei. Mașina, o dubă TV, fusese cumpărată la o licitație de o persoană din București.A fos...

Zeci de amenzi aplicate de poliţiştii rutieri pe şoselele din judeţ!

Joi, 21 Septembrie 2017
239

În urma acţiunii dedicate bicicliştilor, poliţiştii au aplicat în total 124 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drum...

Botoşăneni fără apă la robinete din cauza consumurilor frauduloase

Joi, 21 Septembrie 2017
858

Conducta de alimentare de apă a oraşului Flămânzi, care porneşte din Botoşani, a fost proiectată iniţial pentru Filatura din oraş, însă ulterior, pe conductă s-au branşat mai to...