Masinile recuperate de la rau-platnici, vandute foarte ieftin

Daca sunteti interesati de achizitionarea unei masini la mana a doua, ar fi indicat sa va uitati si la oferta firmelor de leasing. Din cauza faptului ca multi nu si-au mai putut plati ratele de leasing, aici puteti gasi adevarate chilipiruri.

De exemplu, la BCR Leasing, un Volkswagen Golf din 2008 costa doar 8.700 de euro cu TVA inclus, mai putin cu 3.000 de euro (35%) fata de pretul mediu al pietei, relateaza Cotidianul.

De asemenea, un Opel Astra diesel din 2007, cu toate dotarile incluse, este vandut la 9.700 de euro inclusiv TVA.

"In actualele conditii de piata, principalele avantaje in accesarea ofertei de bunuri recuperate sunt legate de posibilitatea achizitionarii in leasing a acestora, respectiv de capacitatea platii unui avans mic, de alegerea duratei contractului in functie de dorinta si de posibilitatile clientului, de posibilitatea recuperarii TVA-ului, in cazul firmelor", a explicat Claudiu Stanescu, directoul BCR Leasing.

Si Porsche Finance a creat o divizie specializata in vanzarea masinilor second hand, prin intermediul programului Weltauto, care include marcile Seat, Audi, Porsche, Skoda si Volkwagen.

Preturile incep de la 10.300 de euro, pentru un Seat Leon din 2008, iar un Volkswagen Passat din acelasi an costa in jur de 12.000 de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
521

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
120

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
75

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...