Masina arsa la doar o zi dupa ce a fost scoasa din service! - FOTO

Masina arsa la doar o zi dupa ce a fost scoasa din service! - FOTO
Un Opel Astra a luat, marti, foc in spatele unui bloc de pe strada George Enescu. Incendiul a fost vazut de unul dintre vecinii proprietarului care a sunat la 112 si anuntat pompierii. Proprietarul autoturismului, Alexandru Silion, spune ca abia si-a scos masina din service si nu isi poate explica cum a fost posibil sa fie cuprinsa de flacari.



“Ieri (n.r.) luni mi-am scos masina din service, a avut ceva la cutia de viteze, dar nu au umblat si la instalatia electrica. Astazi am iesit cu ea, si nu a durat jumatate de ora de cand am ajuns acasa si a luat foc. Nu pot sa imi dau seama ce s-a intamplat", a spus Alexandru Silion, proprietarul autoturismului.

In ciuda interventiei prompte a pompierilor, masina a fost serios avariata, flacarile cuprinzand nu doar capota, ci si interiorul masinii.

Proprietarul nu stie daca o va mai repara, mai ales ca nici nu avea asigurare CASCO. Cauza cea mai probabila a incendiului este un scrutcircuit la instalatia electrica.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
487

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
66

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
85

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...