Marti, strazile din municipiul Botosani ar trebui sa fie fara gropi!

Marti, strazile din municipiul Botosani ar trebui sa fie fara gropi!
Cum prima transa a plombarilor cu mixtura la rece, efectuate de angajatii de la firma  Conrec, a esuat, Primaria municipiului Botosani a dat un alt termen pana cand lucrarile de plombare a gropilor trebuie sa fie finalizate, respectiv ziua de marti, atunci cand viceprimarul Florin Ghiorghita va merge in control.

Potrivit viceprimarului, lucrarile de plombare cu mixtura la rece, efectuate pana acum, vor fi suportate de firma, primaria platind suma de 110.000 lei pentru lucrarile care au inceput de vineri.

"Plombarea gropilor din municipiul Botosani s-a reluat de vineri. De data aceasta calitatea materialului este cea care trebuie. Am discutat astazi cu directorul de la Conrec care a spus ca  amestecul facut prima oara pentru plombari nu a fost bun din cauza unei pompe care nu a tras suficient ulei special si de asta nu a facut priza materialul. Acum au facut 30 de tone de material asa cum trebuie, pe care il vor folosi in totalitate. Eu le-am dat termen pana la sfarsitul zilei de astazi, sa nu mai vad nicio groapa. Maine dimineata eu am sa le fac verificarile", a declarat Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani.

In cazul in care firma Conrec nu a plombat toate gropile asa cum ar trebui, risca din partea primariei amenzi intre 2.500 lei si 50.000 lei, iar de la Politia Rutiera amenda minima e de 4.000 lei.

Amendate pentru gropi vor fi si alte sase societati, respectiv Termica, Apa Grup, Hidroconstructia, E-On Gaz, Elsaco si Instal-Com, care vor primi in cursul zilei de marti procese-verbale de amenda pentru ca nu au reparat in urma lucrarilor efectuate.

"Astazi am trimis si adrese la Politia Rutiera, am sase societati care vor fi amendate, maine vor primi procesele-verbale de amenda, si termen de 48 de ore pentru repararea lucrarilor unde au intervenit", a spus viceprimarul.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
59

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
464

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
165

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...