Marti 6 dcembrie 2011, OkidOKi organizeaza si gazduieste cea mai mare petrecere pentru copiii din Botosani

Marti 6 dcembrie 2011, OkidOKi organizeaza si gazduieste cea mai mare petrecere pentru copiii din Botosani
De Mos Nicolae, 6 decembrie 2011, incepand cu orele 17:00 OkidOKi, cel mai mare spatiu de joaca din Botosani, isi deschide portile pentru toate familiile ce au copii cu varste curpinse intre 6 luni si 14 ani. Timp de 3 ore, toti invitatii vor sarbatori ziua de nastere a ursuletului OKidOKi alaturi cei mai buni prieteni ai sai: Mickey si Minnie, Tom si Jerry, Piratul Jake si Zana Florilor.

Evenimentul debuteaza cu mesajul de bun venit al ursuletului care da si start-ul la distractie si la inscrierea la tombola. Toti cei prezenti pot castiga  prin tragere la sorti un numar total de 3 abonamente Okidoki, cu valabilitatea de o luna. Piratul Jake si zana Florilor sunt primii prieteni care aduc cadouri ursuletului si ii vor  incanta pe cei mici cu baloane modelate si pictura pe fata. In cadrul evenimentului cei doi au o surpriza speciala pentru sarbatorit, dar mai ales pentru invitatii sai. Timp de 20 minute se desfasoara un concert al indragitului star international Hannah Montana.

Distractia continua in ritmuri muzicale, jocuri de lumini, baloane cu spuma si lasere. Petrecerea se inchide cu intonarea cantecului “La multi ani, desemnarea castigatorului tombolei speciale si cu o mini discoteca in care cei prezenti vor putea exersa dansul ursuletului Okidoki.

Despre Okidoki

Okidoki este cel mai mare spatiu de joaca din Botosani care se adreseaza familiilor cu copii ce au varste cuprinse intre 6 luni si 14 ani si inseamna un concept unic in Nord estul Romaniei prin faptul ca familiile pot petrece timp impreuna. Astfel la Okidoki parintii au o sala special dedicata, cu acces Wi-fi, unde pot savura o masa sau o cafea si pot urmari confortabil joaca copiilor. Okidoki ofera servicii full pentru cresterea copiilor: joaca, petrecerile copilaiei ( zile de nastere, onomastice, serbari, banchete, abecedar, etc) si supraveghere copii.

www.okidokibotosani.ro Contact: 0736.527617

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
90

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
574

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
202

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...