Marius Loghin, condus pe ultimul drum si de colegii din celelalte judete! - FOTO

Marius Loghin, condus pe ultimul drum si de colegii din celelalte judete! - FOTO

 Pompieri din judetele invecinate si-au condus colegul pe ultimul drum  

"Cine se asteapta la asa ceva, toti murim, dar nu asa. La meseria de scafandru stii cand pleci, dar nu mai stii cand te intorci, pe apa nu-i ca pe uscat".

Sute de oameni i-au adus un ultim omagiu sublocotenentul Marius Loghin, din cadrul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Botosani, care a murit la datorie, incercand sa salveze viata unei alte persoane.



Alaturi de familia indoliata, prieteni si cunoscuti, au venit pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Marius Loghin atat colegii sai de la toate unitatile de Pompieri din cadrul IJSU Botosani, cat si pompieri din judetele invecinate, precum Suceava si Iasi.

"Am facut cursurile de scafandru impreuna cu Marius, la Constanta. Era un om bun, un coleg bun… Cine se asteapta la asa ceva, toti murim, dar nu asa. La meseria de scafandru stii cand pleci, dar nu mai stii cand te intorci, pe apa nu-i ca pe uscat. Mai avem un coleg la Constanta care a murit recent. Am venit astazi sa-l conducem pe ultimul drum. Suntem noua colegi din Suceava", a precizat plt. Stefan Benedik, in cadrul ISU Suceava.



Pentru a evita orice incident neplacut, mai ales ca inmormantarea de Cimitirul Pacea va fi cu onoruri militare, doua ambulante din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta insotesc cortegiul funerar.


 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
100

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
58

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
57

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...