Marcu: "Ii multumesc domnului doctor Gabriel Oprisanu pentru daruirea de care a dat dovada!"

Marcu: "Ii multumesc domnului doctor Gabriel Oprisanu pentru daruirea de care a dat dovada!"

 GHEORGHE MARCU  

Liderul PSD Botosani spune ca inlocuirea lui Oprisanu si anuntarea unui nou candidat pentru Primaria municipiului Botosani tine de strategia de campanie a partidului.

"In forul de conducere al organizatiei PSD Botosani am luat decizia de a merge, ca si candidat din partea PSD pentru functia de primar al municipiului Botosani, cu domnul economist Ovidiu Portariuc. Motivul schimbarii candidatului tine de resortul stabilirii strategiei de campanie electorala a PSD, respectiv a USL. Obiectivele principale ale USL constau in castigarea functiei de presedinte al Consiliului Judetean Botosani si a functiei de primar al municipiului Botosani", a declarat Gheorghe Marcu, liderul PSD Botosani.

Marcu a refuzat sa comenteze declaratiile caustice pe care medicul Gabriel Oprisanu le-a facut joi seara, imediat dupa aflarea vestii ca a fost inlocuit cu Ovidiu Portariuc. Mai mult, liderul PSD si-a eprimat convingerea ca Oprisanu va fi "un factor de decizie in structura".
 
"Tin sa multumesc domnului doctor Gabriel Oprisanu pentru daruirea de care a dat dovada, am vorbit si am inteles ca ramane in continuare un membru al PSD si pot sa va asigur ca impreuna vom castiga Primaria municipiului Botosani si va avea un loc ca factor de decizie in structura. In sondajele pentru Primaria municipiului Botosani, al doilea clasat a fost Ovidiu Portariuc, este tanar, are 35 de ani, si spun ca va castiga functia de primar al muncipiului Botosani", a completat Marcu.
 
Gheorghe Marcu a mai precizat ca PSD crede in continuare ca Turcanu este solutia pentru CJ Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
73

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
278

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
34

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...