MARCU: Cerem anularea alegerilor in doua localitati si sanctionarea vinovatilor!

Social-democratii botosaneni se pregatesc sa depuna la Biroul Electoral Judetean mai multe sesizari in legatura cu desfasurarea alegerilor europarlamentare din 7 iunie.

Senatorul Gheorghe Marcu a anuntat ca diferenta intre PDL si PSD inregistrata la nivelul judetului este de 822 de voturi in favoarea democrat-liberalilor, si extrem de mica la nivelul municipiului Botosani.

"Chiar si aseara aveam o rezerva cu privire la listele suplimentare, intrucat 10% dintre alegatori se regaseau pe aceste liste. In Pomarla si Cristinesti am gasit astfel de liste", a precizat senatorul PSD Gheorghe Marcu.

Social-democratii au anuntat ca vor depune sesizarile la BEJ la ora 16.00.

"Numai in doua comune, Pomarla si Cristinesti, s-a facut diferenta intre PDL si noi. PDL are 1000 de voturi in plus la Pomarla si circa 600 la Cristinesti. Cerem anularea alegerilor in cele doua comune si sanctionarea celor care au gresit", a mentionat Marcu.

Localitati in care PSD a inregistrat rezultate bune sunt Dimacheni - 75%, Vorona - 75%, si peste 50% in Bucecea, Corni, Vladeni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct din mașină, polițiștii locali din Botoșani au intensificat controalele înaintea Paștelui!

astăzi, 15:22
20

Polițiștii locali din Botoșani au identificat, în urma controalelor de săptămâna trecută, două persoane în parcarea supraterană de la Piața Centrală care ofereau spre v&aci...

„Semințele recunoștinței” plantate de elevi și persoane cu dizabilități din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 14:58
61

Două activități de suflet au avut loc în cursul zilei de luni la Liceul „Alexandru cel Bun” din municipiul Botoșani în cadrul unui proiect inițiat de preotul Ioan Iordachi...

Scandal într-o agenție loto din Botoșani, au fost chemați polițiștii locali!

astăzi, 14:32
144

În cursul zilei de 23 aprilie, în jurul orei 16.25, polițiștii locali care acționau în zona Centrului Istoric din municipiul Botoșani au fost sesizați de către reprezentantul u...