Manipulant de mărfuri accidentat în timp ce transporta un colet!

Manipulant de mărfuri accidentat în timp ce transporta un colet!
Nicio muncă nu este lipsită de riscuri! Un angajat al unei firme din Hudum a ajuns la spital, el rănindu-se în timp ce transporta un colet la un destinatar din municipiul Botoşani.
 
Miercuri, în jurul orei 13,30, un salariat în vârstă de 52 de ani, angajat ca manipulant mărfuri la SC Costibal SRL Hudum, comuna Curteşti, cu o vechime în muncă de 29 ani, s-a accidentat la piciorul stâng in timp ce manipula un colet împreună cu un coleg, la un destinatar de pe strada Octav Onicescu, din municipiul Botoşani.
 
Conform comunicării făcută de angajator, lucrătorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, unde i s-au acordat îngrijiri de specialitate.

"Circumstanţele şi cauzele evenimentului urmează a fi stabilite de către comisia de cercetare constituită la nivelul angajatorului, urmând ca Inspectoratul Teritorial de Muncă să avizeze concluziile acesteia, conform prevederilor Legii  nr. 319 din 2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă actualizată şi H.G. 1425 din 2006 actualizată, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319/2006", informează ITM Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
124

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
726

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...