Mandatul directorului de la Drumuri, pe muchie de cuțit. "Ar putea fi schimbat"

Mandatul directorului de la Drumuri, pe muchie de cuțit. "Ar putea fi schimbat"
Zilele lui Sorin Clim la conducerea Direcției Județene de Drumuri și Poduri ar putea fi numărate odată cu întoarcerea acestuia din concediu.

Activitatea lui Clim va fi evaluată, președintele Consiliului Județean spunând că "nimeni nu este bătutu în cuie". Sorin Clim este cel de-al doilea director vizat de schimbare, după Gabriel Cârlan, fostul director de la Nova Alaserv.

"Eu mi-am manifestat nemulțumirea vizavi de starea drumurilor județene. Este loc de mai bine la drumurile județene în materie de întreținere. Ar putea fi schimbat directorul pentru că nuimeni nu e bătut în cuie nicăieri, nici chiar eu. Fiecare dintre șefii de structuri, de direcții, va fi suspus evaluării", a precizat Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean. 

În cazul în care directorul de la Drumuri va fi schimbat, până la organizarea concursului interimatul va fi preluat de inginerul șef, Cătălin Gheorghian. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care a primit un rinichi de la fratele său va fi externat. "Pacientul se recuperează foarte bine", spun medicii ieșeni!

astăzi, 07:27
49

Medicii Spitalului "Parhon" din Iasi vin cu vesti bune. Pacientul care a fost supus in cursul saptamanii trecute unui transplant renal se recupereaza conform asteptarilor, iar functia renala...

Un copil de trei ani a murit sub ochii îngroziți ai mamei!

astăzi, 07:02
1739

Accident cumplit, în noaptea de marți spre miercuri, într-un sat din județul Botoșani! Echipajul medical de la Serviciul Județean de Ambulanță, chemat să salveze viața unui copil d...

Tânăr drogat, cules de două ori de pe stradă. A refuzat internarea de la Psihiatrie și a încercat să fugă de la UPU!

Marţi, 17 Iulie 2018
1122

Tânărul care duminică seara a ajuns la Psihiatrie, după ce medicii i-au găsit în buzunare pliculețe cu substanțe necunoscute, a fost externat imediat ce a fost stabilizat. Numai că ...