Mancare pentru oamenii din Horodistea. Se lucreaza la DN Săveni-Manoleasa–Ripiceni

Mancare pentru oamenii din Horodistea. Se lucreaza la DN Săveni-Manoleasa–Ripiceni
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a dispus trimiterea în localitatea Horodiştea a 1.000 de pâini şi o tonă de alimente, constând în ulei, făină, zahăr şi orez. Ajutoarele, provenite de la cantina municipiului Botoşani, vor fi trimise la persoanele aflate în dificultate, fiind transportate de 30 de jandarmi în următoarea jumătate de oră.

Pentru cursul zilei de astăzi, au fost concentrate forţe pe sectorul de drum naţional Săveni-Manoleasa–Ripiceni, urmând ca artera să fie deschisă în următoarele ore.

Tot pentru astăzi s-a organizat deplasarea la Iași a fetiţei internate ieri noapte la Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Botoşani. Salvată cu ajutorul unui ATV pe şenile, copilul prezintă arsuri pe 15% pe suprafaţa corporală şi va fi transportat cu un elicopter SMURD la Iași.

Începând de astăzi dimineaţă de la ora 6, ministrul Mircea Duşa a dispus verificarea tuturor contractelor de deszăpezire de la nivelul judeţului Botoşani. Cercetările se derulează de către poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor al IPJ Botoşani  şi de către comisari ai Gărzii Financiare.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
83

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
176

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
792

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...