Managerul Spitalului Mavromati vrea să trimită medici într-un schimb de experiență în America

Managerul Spitalului Mavromati vrea să trimită medici într-un schimb de experiență în America
Conducerea Spitalului Județean Mavromati își dorește ca mai mulți medici care își desfășoară activitatea în cadrul unității să meargă într-un schimb de experiență în America.

Managerul Spitalului Mavromati, Corneliu Mihai, și-a  manifestat această dorință în timpul misiunii medicilor americani de la Medical Mission, de acum câteva zile, de la Botoșani.

Mihai consideră că ar fi util ca și cadrele medicale botoșănene să meargă în America pentru a vedea dotările din spitale și cum lucrează medicii de acolo. Un astfel de schimb de experiență s-ar putea realizar printr-un proiect al Universității din Kansas.

"Vrem să trimitem în schimb de experineță în America mai mulți medici specialiști", a spus managerul Spitalului Mavromati. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1107

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
340

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
282

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...