Mama copiilor din Ungureni, intoxicati cu monoxid de carbon, ar putea fi anchetata de Asistenta Sociala!

Mama copiilor din Ungureni, intoxicati cu monoxid de carbon, ar putea fi anchetata de Asistenta Sociala!
La un pas de tragedie!

Trei copii din Ungureni au ajuns la spital duminica seara, dupa ce au fost gasiti aproape inconstienti in casa, din cauza fumului produs de un incendiu.

La spital, insa, medicii au fost surprinsi sa constate ca micutii sunt intr-o stare de sanatate precara si foarte murdari. Cei trei copii, doi baieti, de 4 si, respectiv, 5 ani, si o fetita de trei ani, fusesera lasati singuri in casa, mama lor fiind plecata in vecini.

Cadrele medicale din Botosani spun ca cei trei micuti au povestit ca totul a pornit de la joaca cu o cutie de chibrituri, un bat aprins cazand pe saltea, care s-a aprins aproape instantaneu. Fiind prea mici pentru a realiza pericolul, dar si foarte speriati, copiii nu au iesit imediat din casa, astfel ca au inhalat fumul produs de materialul textil.

Din fericire, vecinii au sarit imediat in ajutorul lor, alarmati de fumul care incepea sa iasa pe geam. Doua echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta au ajuns la fata locului si au preluat copiii, micutii fiind iagnosticati cu intoxicatie cu monoxid de carbon.

"Cei trei copii au fost adusi cu intoxicatie cu monoxid de carbón, insa au fost stabilizati la scurt timp. In prezent sunt insa internati pentru alte afectiuni, pentru ca micutii erau toti intr-o situatie de igiena precara, cu paduchi si foarte murdari. In acest sens a fost anuntata si asistenta sociala, care va demara o ancheta la familia aceasta", a precizat medicul Iuliana Kadar, purtator de cuvant al Spitalului de Pediatrie Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
7

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
11

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
24

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...