Mamă ajunsă după gratii după ce a permis ca fiicele sale să fie abuzate sexual!

Mamă ajunsă după gratii după ce a permis ca fiicele sale să fie abuzate sexual!
Mama celor patru fraţi abuzaţi fizic şi sexual de un cioban şi prietenii săi la o stână de lângă Dimăcheni a ajuns în puşcărie, alături de doi dintre abuzatori.

Poliţiştii botoşăneni au pus în executare, miercuri, trei mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea, emise de instanţele de judecată pe numele Vioricăi Murăraşu, condamnată pentru rele tratamente aplicate minorilor la cinci ani şi cinci luni de închisoare şi a lui Andrei Ionuţ Margină, respectiv Ionuţ Popescu, condamnaţi pentru act sexual cu un minor la câte un an şi patru luni de închisoare. Singurul din cei patru acuzaţi care a făcut apel la decizia de fond a Judecătoriei Dorohoi este ciobanul, Ştefan Bîgu, care îşi caută în continuare dreptatea în instanţă.

Drama celor patru fraţi a ieşit la iveală în septembrie, atunci când una dintre fetiţe i-a povestit bunicii coşmarul prin care treceau ea şi fraţii ei. Bunica a sunat la 112, copila a fost dusă la poliţie, iar după examenul medico- legal care a confirmat agresiunea sexuală, cei patru fraţi au fost instituţionalizaţi într-un centru al Protecţiei Copilului.

Coşmarul copiilor a început în martie, când tatăl lor a murit, iar ciobanul, Ştefan Bîgu, de 39 de ani, din Vorniceni, i-a oferit mamei celor patru copii un aşa numit ajutor. Femeia, cu fata cea mare, de 14 ani, şi cu mezinul de 1 an, a fost găzduită la casa ciobanului, iar fetiţa de 13 ani şi fratele de 10 ani au fost duşi la stână. Imediat ce aranjamentul a fost perfectat, fetele au fost obligate să întreţină raporturi sexuale cu ciobanul, una la domiciliul său, iar cealaltă la stână, unde îi servea şi pe amicii ciobanului, băiatul cel mare era obligat să muncească zi-lumină la stână, iar cel mic era tolerat prin curtea ciobanului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
19

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
212

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
123

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...