Mall-ul stagneaza din cauza frigului, nu a inghetului economic, spune Ioan Ciobanu!

Mall-ul stagneaza din cauza frigului, nu a inghetului economic, spune Ioan Ciobanu!
Incepute in forta, lucrarile la mall-ul din centrul Botosanilor au inghetat de cateva luni. La propriu, spun specialistii.

Speculatii de tot felul au inceput sa isi faca loc, pe fondul crizei economice, tot mai multe zvonuri ducand spre niscaiva dificultati financiare ale afaceristului iesean Danut Prisecaru.

Seful Inspectoratului Judetean de Constructii Botosani, Ioan Ciobanu, spune ca la mijloc nu ar fi, de fapt, decat sezonul rece, care nu a permis continuarea lucrarilor.

La ora actuala, lucrarile sunt sistate fiindca e perioada timpului friguros. Speram ca spre sfarsitul acestei luni sa inceapa si constructorii sa lucreze, fiindca, dupa cum se prognozeaza, vremea e spre incalzire. Nu pot sa spun daca este criza sau nu, dar am sistat lucrarile pentru ca e perioada frigului si nu e voie sa lucrezi in astfel de conditii, a declarat Ioan Ciobanu.

In prezent, constructia mall-ului a ajuns la cel de-al patrulea nivel.

Valoarea investitiei facute de afaceristul iesean Danut Prisacariu este de 23 milioane de euro, mall-ul fiind priectat pentru o suprafata de 23.000 de metri patrati.

Centrul comercial va fi dotat cu pista de bowling, salon de biliard, trei cinematografe multiplex si un spatiu de joaca modern.

Termenul de finalizare este sfarsitul anului 2009.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
48

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
159

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
732

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...