Malaimare isi inchide blogul!

Malaimare isi inchide blogul!

MIHAI MALAIMARE

Dupa ce a provocat valuri la Botosani, prin atribuirea unor cuvinte extrem de dure, gen "neica nimeni", la adresa intelectualilor botosaneni, dar si in tara, printr-un articol in care o numea pe fiica presedintelui Traian Basescu "proasta cu patent", actorul Mihai Malaimare anunta, miercuri, ca isi inchide blogul personal. Materialul postat pe blog a starnit nemultumirea oamenilor de cultura din Botosani, multe persoane comentand, atat pe blogul lui Malaimare, cat si pe site-ul Stiri Botosani, cu privire la cele scrise.

Dupa cateva zile in care accesul pe site a fost restrictionat, blogul lui Mihai Malaimare a redevenit astazi activ, insa - surpriza! - fara articolul cu privire la Elena Basescu. Mai mult, Malaimare anunta ca renunta la acest gen de comunicare, ca inchide blogul,  si isi ia ramas bun de la cititorii sai.

"Marturisesc ca ma deranjeaza teribil sa devin, fara sa accept si fara sa doresc, “erou de relatari ale presei. Sigur, jurnalistii nu au nicio vina in acest caz, caci eu nu am pus in mod expres pe blog ca nu admit sa mi se preia articolele, dar mi s-ar fi parut oarecum firesc sa fiu macar intrebat.

Asta este, lucrurile nu mai pot fi indreptate nicicum, iar eu nu dau doi bani pe scuze si nici nu prea gasesc unele care sa ma exonoreze de vinovatia pe care mi-o recunosc, asadar am luat decizia sa inchid acest blog si sa parasesc definitiv aceasta modalitate de comunicare.

Regret deja, stiu ca imi va lipsi si imi veti lipsi, dar hotararea este necesara si definitiva.

Va imbratisez cu drag pe toti si va multumesc pentru amabilitatea de a-mi fi fost alaturi atat de mult timp. A fost, pentru mine, o imensa onoare.

Cu prietenie, Mihai Malaimare", sunt cuvintele ultimei postari de pe blogul actorului care, ani de zile, a reprezentat Botosaniul in Parlamentul Romaniei.  

Malaimare catre intelectualii botosaneni: Pe voi sa va conduc eu, ma?

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
18

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
64

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...