Mai mulți inspectori școlari vor să fie metodiști. Vezi lista!

Mai mulți inspectori școlari vor să fie metodiști. Vezi lista!
Mai mulți inspectori școlari din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, printre care și inspectorul general și unul dintre cei doi adjuncți, s-au înscris la concursul pentru metodiști.

Cei 19 inspectori școlari care s-au înscris la concurs au trecut de selecția dosarelor și de evaluarea CV-urilor, urmând a susține și un interviu.

Evaluarea inspectorilor care vor să fie metodiști este făcută de către metodiștii de la Casa Corpului Didactic, urmând ca ulterior promovării concursului inspectorii care devin metodiști să facă la rândul lor parte din comisiile de evaluare a cadrelor didactice care s-au înscris la acest concurs. 

Concursul pentru metodiști se organizează anual, iar ocuparea unei astfel de funcții nu înseamnă și bani în plus la salariu, ci permite participarea la inspecții și în comisii la examene.

Vezi AICI lista inspectorilor școlari care vor să fie metodiști!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
169

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
65

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...

Invitație de weekend: Cele mai vesele bocitoare și un spectacol despre lumea de ieri și de azi, la Teatrul Eminescu!

astăzi, 19:14
74

Teatrul "Mihai Eminescu" Botoșani invită botoșănenii sâmbătă, 24 martie, ora 18.00, să vizioneze un spectacol care a obținut 4 premii la Festivalul Internaționa...