Mai multă eficienţă: asta cere şeful Consiliului Judeţean noului ATOP

Mai multă eficienţă: asta cere şeful Consiliului Judeţean noului ATOP
Noua componenţă a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică trebuie să fie mai eficientă decât precedenta şi să-şi facă treaba.

Acesta este mesajul preşedintelui Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, adresat viitorilor membri ai ATOP. Şi asta comparând activitatea fostei structuri cu ceea ce ar fi trebuit să fie.

"Mi s-a părut mult formalism în activitatea fostului ATOP, chestiuni formale care ar trebui să dispară. Am să-i rog în momentul în care se constituie să facă întâlniri pe zone că aici, la Botoșani, sunt mulți șefi. Să aibă o relație foarte strânsă cu partea de învățământ, că acolo se întâmplă tot felul de lucruri, uneori neplăcute", a declarat Costică Macaleți.

Componenta politică a ATOP va fi asigurată de patru consilieri judeţeni PSD şi doi de la PNL, ca atare există posibilitate ca structura să fie condusă de un social- democrat, Gheorghe Nazare. Pe lângă acesta, din ATOP vor mai face parte Gheorghe Vâzdoagă, Sergiu Marian și Bogdan Buhăianu, în timp ce PNL îi va susţine pe Radu Anton și și Petre Tupiluși.

Fosta componenţă a ATOP a fost condusă de Dumitru Zmău.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un autoturism a luat foc în mers! Șoferul a reușit să se salveze în ultima clipă - FOTO

astăzi, 15:26
1620

Momente de panică, marți după-amiază, pe o stradă din municipiul Botoșani. Un autoturism Renault Espace a luat foc în mers, șoferul reușind să se salveze la timp.Mașina c...

Om de afaceri botoşănean: Statul plăteşte facturile la 2-3 luni şi pe noi ne ameninţă cu puşcăria la restanţe de 30 de zile!

astăzi, 14:33
575

Neculai Bălăucă, patronul unei firme de construcţii, susţine că, atâta timp cât statul nu plăteşte la timp, în cadrul lucrărilor câştigate prin licitaţie publică, e...

Fotografia zilei: Chiar suntem cei mai inventivi când vine vorba de transportat porcii pentru Crăciun!

astăzi, 14:24
368

Chiar suntem cei mai inventivi când vine vorba de transportat porcii pentru Crăciun. Imaginea zilei a fost surprinsă de un participant la trafic.Ultima metodă de transportat porcul este c...