Magazinele PROFI din Botoşani, deschise cu o tombolă! Vezi care este marele premiu - FOTO

Magazinele PROFI din Botoşani, deschise cu o tombolă! Vezi care este marele premiu - FOTO
PROFI a inaugurat, joi, cel de-al cincilea magazin al sau din Botosani. Magazinul din Botosani este ultimul dintre cele cinci preluate de PROFI in toamna anului trecut de la reteaua de magazine locala Pita.

Situat pe strada George Enescu nr 4, bl. T94, acesta este cel mai mare dintre cele cinci, avand o suprafata totala de 1002 mp, din care sala de vanzari acopera 690 mp.

Cele cinci magazine mai functioneaza doar doua zile sub numele de Pita, de la 1 martie urmand sa poarte insemnele de brand PROFI.



Patru dintre ele functioneaza in format standard iar al cincilea, cel de pe strada Grivita, se prezinta in format City.

Redenumirea magazinelor din Botosani va fi marcata prin tombola "Castigi cu PROFI", tombola ce se va desfasura in perioada 1 martie – 13 aprilie 2014 si va avea ca premiu o masina Dacia Logan.

La tombola poate participa orice persoana in varsta de peste 18 ani care face cumparaturi de minimum 50 de lei la oricare din magazinele PROFI din strazile Stefan cel Mare, Grivita, Primaverii, Bucovina si George Enescu.



Extragerea numelui castigatorului se va face pe data de 23 aprilie, in cadrul unui eveniment organizat cu ocazia Zilelor Orasului Botosani.

 Prin numarul mare de magazine prezente in 109 localitati din 39 de judete, PROFI reprezinta cel de-al doilea mare retailer modern din Romania. El opereaza cu unitati in format standard, City si Mall si are peste 5000 de angajati.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
568

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
212

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
165

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...