Made in BoTosani, campanie de sustinere a produselor si producatorilor botosaneni!

Daniel Humelnicu, senator PDL de Botosani, lanseaza o actiune civica menita sa incurajeze consumul de produse si servicii ale firmelor si producatorilor locali.

Campania Made in BoTosani va demara din 28 martie 2009 si este menita sa sensibilizeze populatia si persoanele juridice sa se angajeze in consumul de produse locale.

"O crestere a consumului de produse si servicii botosanene va conduce la pastrarea locurilor de munca din Botosani si, prin efectul bulgarelui de zapada, oamenii care vor avea salarii vor consuma mai mult si asa mai departe. Intentia mea este de a da un exemplu concret locuitorilor judetului Botosani, care trebuie sa fie constienti ca achizitionand produse si servicii locale isi aduc propria contributie la micsorarea efectelor crizei economice. De ce sa cumparam de la altii? Mai bine cumparam de la noi de-acasa!", a declarat senatorul Daniel Humelnicu.

Daniel Humelnicu lanseaza campania Made in BoTosani nu doar la nivel declarativ, ci si in plan concret, fiind primul politician local care cumpara public produse fabricate in Botosani.

"Voi indemna cat mai multe persoane publice sa imi urmeze exemplul si sa cumpere produse made in Botosani si prin gestul lor sa dea un indemn oamenilor din acest judet sa-si ia soarta in propriile maini si sa protejeze singuri economia judetului in aceste vremuri de criza", a incheiat senatorul Humelnicu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
597

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
126

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
80

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...