Madalina Manole s-a sinucis pentru ca nu mai era celebra! Vezi cum au interpretat expertii biletul de adio

Madalina Manole s-a sinucis pentru ca nu mai era celebra! Vezi cum au interpretat expertii biletul de adio
Ancheta in cazul mortii Madalinei Manole a luat sfarsit odata cu analizarea unei ultime probe din acest dosar. Biletul de adio al "fetei cu parul de foc" a fost interpretat de specialisti in grafologie, care au gasit o posibila explicatie a gestului sinucigas al artistei: Madalina si-a pus capat zilelor chinuita de gandul ca nu mai avea pe scena stralucirea de altadata. Libertatea prezinta concluziile expertilor.

Scrisul Madalinei, asternut pe biletul de adio, a descifrat, in opinia specialistilor, dupa doi ani de la sinucidea sa, motivele care au coplesit-o si, mai apoi, au impins-o pe drumul fara de intoarcere. Studiind intelesul vorbelor, dar si felul in care ele au fost randuite pe coala de hartie, expertii grafologi au conturat personalitatea celei care a fost Madalina Manole. Apusul carierei muzicale, la care artista credea ca a ajuns, a fost unul dintre motivele sinuciderii. "Pentru subiect nu exista decat doua pozitii in viata. Ori ramane acea valoare artistica la nivelul asteptarilor si la nivelul la care s-a obisnuit, (...) ori nu", se arata in raportul anexat la dosar.

Specialistii care "au tradus" biletul spun ca, in momentele premergatoare gestului sinucigas, in mintea Madalinei s-a dus o lupta crancena, in care si-au facut facut loc "teama, angoasa, lipsa de armonie, chiar si in familie, dezechilibrul, indoiala, indecizia in ce sa aleaga". Dupa ce ii aminteste pe cei dragi sufletului ei, artista trece brusc la un alt moment, acela in care aproape ca se desfiinteaza ca om. Insiruirea de defecte - "o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte", care au macinat- o pana la epuizare, se incheie cu gandul solistei ca exista, totusi, o solutie: "Cum sa inchei randurile astea??? Cum??? Sunt de neiertat, ma gandesc la voi toti, dar si la ce sa fac sa nu mai fiu!". Madalina nu uita sa-i aminteasca sotului ei de un cont in euro de la BRD si sa se spovedeasca fata de familia ei, careia ii transmite sa o ierte. In tot acest tablou, expertii au dat o mare importanta si alinierii randurilor in pagina.

Cum acestea au avut o directie descendenta, inspre josul colii, grafologilor le-a indicat acest fapt ca Madalina voia sa-si puna capat zilelor. "(...) scriere care coboara progresiv si alarmant la fiecare linie poate indica o depresie grava, cu tendinta de sinucidere, afara doar daca nu este ecoul sau presentimentul declinului sau indicele unei boli cronice", se mai arata in concluziile expertilor.

Iata ce a scris Madalina in biletul de adio:

"Mi-a daruit Dumnezeu - cel mai frumos si curat suflet din lume, Puiu al meu, - cel mai mare si minunat dar, copilasul nostru, - cei mai buni si sacrificati parinti din lume, - frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atata lume cu suflet curat in jurul meu! Nu le merit, nu stiu ce sa fac cu ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de folos!!! Sunt o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte si astea ma fac sa gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata mea! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea doar eu voi toti ma iubiti si mi-ati aratat lucrul acesta mereu, tot timpul! Si totusi eu gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata! Asa gandesc eu, asa trebuie!!! Cum sa inchei randurile astea??? Cum??? Sunt de neiertat, ma gandesc la voi toti dar si la ce sa fac sa nu mai fiu! Pui mic sa ramana o perioada la Botosani, cu mama si tata! Poate ma va ierta, mai tarziu! Cand va fi mare. Puicu meu - ai grija de tot, atat cat poti! Nu uita de banii de la BRD!!! In cont euro!!! Si ai mei scumpi sa ma ierte, atat pot sa gandesc, am ajuns aici numai din vina mea! Si sa-l iubeasca mult pe Puiu, ramane sufletul meu ptr. Tot ce a facut pentru mine, ptr. Sufletul lui! Nu ma judecati, nu va judecati dragii mei parinti si frate, mergeti inainte de dragul copilului nostru si de dragul lui Mihaita va implor !!! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau sa ramana bani ptr. Pui mic (scoli) si ... pentru Mihaita, Marian, Mihaela".

Libertatea.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
13

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
53

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
335

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...