Luni, Portile Jandarmeriei vor fi deschise pentru toata lumea!

Luni, Portile Jandarmeriei vor fi deschise pentru toata lumea!
Pe 1 iunie, Ziua Copilului, Inspectoratul Judetean de Jandarmi este dispus sa primesca musafiri, atat copii, cat si adulti, intre orele 13.00 si 16.00.

Actiunea Jandarmeriei este pentru cei care doresc sa afle mai multe despre profesia de militar jandarm, botosanenii fiind asteptati la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Botosani.

Cu acest prilej, in cadrul manifestarii Ziua Portilor Deschise, cei prezenti vor putea vizita o parte din sediul inspectoratului: biroul inspectorului sef, locul de pastrare a Drapelului de lupta al unitatii, sala traditiilor, dispeceratul unitatii.

"Facem aproape anual aceasta actiune, nu este numai pentru copii, poate veni orice cetatean, o sa organizam o prezentare de tehnica si vom prezenta locatia IJJ Botosani. In premiera, la final, cei care vor fi alaturi de noi, in ziua de 1 iunie, vor putea viziona un film despre Jandarmeria Romana", a declarat lt. col. Constantin Morosanu, comandantul IJJ Botosani.

Pe platoul unitatii, situata pe strada I.C. Bratianu, nr. 110-112, din municipiu, va fi prezentata o parte din armamentul si echipamentul folosit de jandarmi pe timpul misiunilor de lupta, interventie sau situatii de urgenta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
121

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
83

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
79

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...