Lucrări de reparaţii şi întreţinere străzi, în municipiul Botoșani

Lucrări de reparaţii şi întreţinere străzi, în municipiul Botoșani
Primăria municipiului Botoşani informează cetăţenii că lucrările de reparaţii şi întreţinere a străzilor vor fi continuate și în intervalul 24.06.2013 - 29.06.2013.

"Urmărim să profităm de condiţiile meteo care permit o foarte bună desfăşurare a lucrărilor de asfaltare şi reparaţie a străzilor. Susținând acest ritm, în cel mai scurt timp lucrările în curs vor fi finalizate", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

În perioada 24.06.2013 - 29.06.2013 se vor efectua intervenții pentru reparaţii şi întreţinere pe următoarele străzi din municipiul Botoşani:

• Strada Octav Onicescu, tronson Pacea - Împărat Traian: amenajare trotuare, parcări.
• Calea Naţională, tronson Ion Pillat - Petru Rareş: amenajare trotuare, refacere carosabil.
• Ansamblul Vârnav, zona Piaţa Mică: amenajare parcări, alei acces, trotuare.

• Plombări străzi cu mixtură la cald: Strada Puşkin, Bulevardul Mihai Eminescu - refacere trotuar cu pavele, Strada Ion Creangă, Strada Independenţei, Strada Codrului, Strada Eternintăţii, Aleea Prieteniei, Strada Vâlcele, Cartier Rotunda, Aleea Ion Elefterescu.

• Străzi nemodernizate: Strada 1 Mai - amenajare rigole şi trotuar, Strada Vâlcele, Strada Humariei, Strada Ludovic Daus, Strada Tunari, Strada Grăniceri.

• Marcaje rutiere străzi: Strada Victoriei, Strada Colonel Tomoroveanu, Strada Săvenilor, Strada Împărat Traian, Calea Naţională.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
43

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
199

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
130

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...