Lucrări de cadastru general în 75 de UAT-uri din județul Botoșani. Vezi lista!

Lucrări de cadastru general în 75 de UAT-uri din județul Botoșani. Vezi lista!
Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Botoșani a încheiat contracte de finanțare cu 75 de unități administrativ-teritoriale (UAT) pentru realizarea lucrărilor de cadastru general în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023 (PNCCF). 

Finanțarea lucrărilor de înregistrare sistematică este asigurată din bugetul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin bugetul OCPI Botoșani, în baza OUG nr. 35/2016 care facilitează înscrierea cu prioritate a terenurilor agricole în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară. 

Astfel din cele 78 de UAT-uri din județul Botoșani au fost semnate contracte de finanțare cu 75 de UAT-uri reprezentând o suprafață de 89.327,1 hectare și un număr estimat de 159.195 imobile. 

Pentru anul 2016, suma alocată realizării lucrărilor de înregistrare sistematică în județul Botoșani este de 10.125.000 de lei.

Valoarea finanțării este în cuantum de 60 de lei/carte funciară (inclusiv TVA). OCPI Botoșani va vira banii în conturile UAT-urilor numai pentru imobilele care au fost recepționate și pentru care au fost deschise cărți funciare.

Detalii despre PNCCF și modalități de finanțare găsiți pe pagina web a ANCPI http://www.ancpi.ro/pnccf/.

Comunicat de presă

Vezi AICI lista localităților în care vor fi făcute lucrări de cadastru general!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ATENŢIE! COD GALBEN de polei pe mai multe drumuri din judeţul Botoşani!

astăzi, 20:10
821

 Meteorologii au emis un Cod Galben de polei pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani, fiind vorba de Botoșani, Flămânzi, Ștefănești, Albești, Bălușeni, Blânde...

FC Botoşani pierde al doilea amical disputat în cantonamentul din Antalya

astăzi, 19:59
230

Botoşănenii s-au văzut învinşi cu scorul de 2-0, primul gol al bulgarilor fiind marcat de românul Caludiu Keşeru în minutul 11, iar a doua reuşită a fost semnată de Natanel &...

Medeea Iancu prezintă scuze în urma incidentului de la Premiile Eminescu: "Îmi asum faptul că lectura mea nu a fost adaptată contextului"

astăzi, 18:18
999

Medeea Iancu, poeta premiată de Editura Cartea Românească în cadrul Galei de decernare a Premiului Național de Poezie "Mihai Eminescu" Botoșani, a transmis pe adresa redacți...