Lucrări de cadastru general în 75 de UAT-uri din județul Botoșani. Vezi lista!

Lucrări de cadastru general în 75 de UAT-uri din județul Botoșani. Vezi lista!
Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Botoșani a încheiat contracte de finanțare cu 75 de unități administrativ-teritoriale (UAT) pentru realizarea lucrărilor de cadastru general în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023 (PNCCF). 

Finanțarea lucrărilor de înregistrare sistematică este asigurată din bugetul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin bugetul OCPI Botoșani, în baza OUG nr. 35/2016 care facilitează înscrierea cu prioritate a terenurilor agricole în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară. 

Astfel din cele 78 de UAT-uri din județul Botoșani au fost semnate contracte de finanțare cu 75 de UAT-uri reprezentând o suprafață de 89.327,1 hectare și un număr estimat de 159.195 imobile. 

Pentru anul 2016, suma alocată realizării lucrărilor de înregistrare sistematică în județul Botoșani este de 10.125.000 de lei.

Valoarea finanțării este în cuantum de 60 de lei/carte funciară (inclusiv TVA). OCPI Botoșani va vira banii în conturile UAT-urilor numai pentru imobilele care au fost recepționate și pentru care au fost deschise cărți funciare.

Detalii despre PNCCF și modalități de finanțare găsiți pe pagina web a ANCPI http://www.ancpi.ro/pnccf/.

Comunicat de presă

Vezi AICI lista localităților în care vor fi făcute lucrări de cadastru general!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primesc amendă dacă circul cu viteză MAI MICĂ decât limita pe un anumit tronson de drum?

astăzi, 10:29
98

Pun pariu ca ai circulat de multe ori pe drumurile patriei si te-ai trezit "blocat" in spatele unui conducator auto care circula cu o viteza prea mica, fara a avea vreun motiv intemeiat. Int...

​Termenul de depunere a declaraţiei unice a fost extins până la 31 iulie 2018

astăzi, 10:01
43

În sedinta de Guvern de joi, 12 iulie, s-a aprobat extinderea până la 31 iulie a.c., a termenului până la care contribuabilii, persoane fizice trebuiau să depună Declaratia Unic...

Bărbat de 61 de ani, imobilizat pe stradă de un puști de 16 ani!

astăzi, 09:52
144

Poliţiştii au identificat, miercuri, o femeie de 28 de ani şi un minor de 16 ani, ambii din oraşul Săveni, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie. Din cercetările...