Locurile PREFERATE de botosaneni, in 2015, pentru a-si petrece concediile! Din Bulgaria pana in Indochina si din Dubai pana in America! FOTO

Locurile PREFERATE de botosaneni, in 2015, pentru a-si petrece concediile! Din Bulgaria pana in Indochina si din Dubai pana in America! FOTO
Botosanenii care au vrut sa-si petreaca vacanta departe de casa, si s-au saturat de litoralul romanesc sau de Muntii Carpati, au ales fie litoralul bulgaresc, unde preturile sunt mult mai mici decat la noi, fie au ales sa mearga in Antalya, Dubai sau chiar Indochina.

Destinatiile alese de cei mai multi botosaneni in anul 2015 sunt Bulgaria, Turcia si Grecia.


(Grecia)

"Anul acesta cele mai multe pachete au fost date in Bulgaria, Turcia si Grecia, in special Nisipurile de Aur, Antalya si insulele Creta, Rhodos si Zakynthos. Turistii care au ales Grecia au avut avion direct de la Iasi. Botosanenii care au luat deja pachete in Grecia sau vor sa mearga acolo trebuie sa fie linistiti, pentru ca nu vor avea probleme din cauza crizei economice. Hotelurile au mancare si totul va fi in regula", ne-a declarat Nelly Luchian, directorul unei agentii de turism din Botosani.

Cei care aleg Bulgaria o fac pentru a experimenta locuri noi, dar si pentru ca preturile de acolo sunt mult mai scazute fata de cele din Romania. Spre exemplu, un sejur de 7 nopti la un hotel de 3 stele, all inclusive, in extrasezon, ajunge la 300 de euro pentru doua persoane in statiunea Nisipurile de Aur.

Va recomandam ca inainte de a parasi tara sa va faceti o asigurare Casco la masina, care ajunge la 250 de lei pentru 7 zile, asta pentru a evita eventuale neplaceri.



(Nisipurile de Aur - Bulgaria)

In Insula Creta din Grecia, pentru doua persoane cazate timp de 7 nopti la hotel de 4 stele, cu tot cu bilete de avion de la Iasi, pretul variaza intre 550 de euro si 750 de euro, in functie de zona si de mancare.

Sunt si botosaneni care au mers sau vor merge in acest an in Dubai, America de Nord sau in zone mai exotice, cum ar fi Indochina, o peninsula între India și China.

Pe data de 29 septembrie, mai multi botosaneni vor pleca intr-un circuit impresionant in Indochina, unde timp de 20 de zile vor vizita comorile de acolo. Un astfel de sejur ajunge la 2890 de euro de persoana cu cazare la hoteluri de 4 stele.

"Fata de anul trecut s-au vandut pachete cu 20 % mai mult, semn ca usor, usor criza economica trece", a mai spus Nelly Luchian.


(Dubai - Emiratele Arabe Unite)



(Comorile Indochinei)





(Antalya - Turcia)

 

 

Spune-ne opinia ta