Liviu Zaharia a revenit la conducerea APIA după doar câteva zile de la detașare. Vezi motivul!

Liviu Zaharia a revenit la conducerea APIA după doar câteva zile de la detașare. Vezi motivul!
Directorul Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA) Botoșani, Liviu Zaharia, a revenit la conducerea instituției, deși la începutul lunii septembrie a fost detașat pentru o perioadă de șase luni la Centrul Județean al APIA de la Cluj.

În toată această perioadă, la Botoșani ar fi trebuit să vină omologul său de la Maramureș, Ioan Florin Urs, însă acesta nu s-a prezentat la post, fiind în concediu medical.

Cei doi directori de la Cluj și de la Maramureș au contestat în instanță deciziile de detașare, iar conducerea centrală a APIA a emis noi decizii, prin care directorii revin la posturi.

Liviu Zaharia a revenit la Botoșani din data de 16 septembrie. 

"Detașarea a fost făcută pentru eficientizarea activității. Domnii directori de la Cluj și Maramureș au contestat în instanță. Domnul director de la Maramureș nu a venit la Botoșani că a avut probleme de sănătate și nu s-a prezentat, dar a ținut locul doamna Gica Huțanu, director adjunct", a declarat Liviu Zaharia.

Directorul APIA a mai precizat că în această perioadă este o activitate intensă în cadrul instituției, de luni urmând a fi demarate și controalele în teren la fermieri, pentru a fi eșantionate de către APIA central. 

"Îmi doresc ca maxim într-o săptămâna să finalizeze cele 200 de dosare de autorizare la plată din 2015 și să începem plata în avans în octombrie", a mai spus Zaharia. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Clădirea Teatrului "Mihai Eminescu" Botoșani, aproape fără șanse de salvare!

astăzi, 17:05
275

Reprezentanții Victor Construct revin în spațiul public, prezentând din nou situația în care se află clădirea Teatrului Mihai Eminescu Botoșani. Nu este prima dată când ...

Un copil de 3 ani, din Botoșani, a murit de gripă! Medicii de la Iași confirmă diagnosticul!

astăzi, 16:16
1760

Un copil de 3 ani, din Botoșani, a murit în urmă cu două zile, medicii confirmând diagnosticul de gripă, fără să existe alte afecțiuni preexistente. Oficialii din Dir...

Se caută director în administrația publică botoșăneană: Salariul trece de 11.200 lei! VEZI oferta locurilor de muncă

astăzi, 15:49
1124

451 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani făcând publice ofertele angajatorilor.Primăria Botoșani ...