Liviu Dragnea, aşteptat la Casa Sofian. "Trebuie urgent alocate fonduri, casa este intr-o perioada vulnerabila", spune seful de proiect!

Liviu Dragnea, aşteptat la Casa Sofian. "Trebuie urgent alocate fonduri, casa este intr-o perioada vulnerabila", spune seful de proiect!
Vicepremierul Liviu Dragnea este asteptat sa soseasca la Casa Sofian, unde va fi intampinat de IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, primarul Ovidiu Portariuc, prefectul Gelu Tiganuca, parlamentari si directori ai institutiior de cultura.

Acestia au ajuns deja la Casa Sofian si au efectuat o scurta vizita, concluzia generala fiind ca acest obiectiv necesita de urgenta reparatii de consolidare si restaurare, fiind in pericol de prabusire.

Suma estimata pentru realizarea investitiei se ridica la 3 milioane de euro, iar IPS Teofan a facut un apel la toti actorii implicati sa faca un efort comun in vederea sustinerii investitiei.

"Trebuie urgent alocate fonduri, casa este intr-o perioada vulnerabila, fara planseele peste demisol si etajul 1. Sa speram ca in urma vizitei vom obtine niste fonduri pentru punerea in siguranta a obiectivului. Dupa care mai vedem. Urmeaza lucrari de compartimentare, finisaje si componente artistice, apoi se va intra in curte cu celelalte lucrari necesare", a declarat Ioan Sasu, arhitect atestat, seful de proiect la investitia de la Casa Sofian.







 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
93

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
32

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
213

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...