Liviu Dragnea a cerut autorităților să blocheze drumurile, dacă se impune

Liviu Dragnea a cerut autorităților să blocheze drumurile, dacă se impune
Vicepremierul Liviu Dragnea a solicitat autorităților să ia măsurile care se impun pentru ca șoferii să nu rămână blocați în trafic în cazurile în care circulația este afectată din cauza zăpezii.

De asemenea, el a cerut Poliției Rutiere să îi sancționeze pe șoferii care nu respectă regulile impuse pe drumurile înzăpezite.

“Vă rog să luați măsurile necesare, mai ales în județele aflate sub cod galben de polei și vânt. În cazul în care considerați că drumurile trebuie blocate, nu ezitați să faceți asta, dar doar dacă se impune asta", a spus Dragnea.

Prefectul a declarat că drumari sunt pregătiți să intervină cu 71 de utilaje, iar stocurile de material antiderapant sunt asigurate.

“Avem depozitele societăţilor care au câştigat deszăpezirile la doi paşi, pe malul Siretului, şi au cantităţi arhi-suficiente pentru a fi transportate la 12 kilometri, de la Siret până aici, să aducă nisip“, a spus prefectul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
45

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
131

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1339

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....