Liviu Contac a intrat in intersectie fara sa acorde prioritate - completare -

Liviu Contac a intrat in intersectie fara sa acorde prioritate - completare -
Liviu Contac a intrat fara sa se asigure in intersectia strazii Petru Rares cu Calea Nationala, zona cunoscuta ca fiind drept una dintre cele mai periculoase din oras. Masina lui Liviu Contac s-a izbit in plin de un autoturism marca Dacia, condus de Carmen Gradinariu, de 41 de ani.

Dacia a intrat in intersectie dinspre Calea Nationala. Cel cu Audi a intrat din plin in intersectie dinspre unitatea militara in momentul in care semafoarele erau pe galben intermitent, a povestit unul dintre martorii oculari ai accidentului.

Izbit in zona portierei din dreptul soferului, autoturismul marca Audi A8, condus de Liviu Contac, a suferit avarii minime. In masina se afla si fiul lui Contac, acesta scapand teafar din accident.

Soferita care conducea Dacia a avut nevoie de interventia echipajelor de descarcerare ale SIAMUD pentru a fi scoasa dintre fiarele contorsionate ale masinii. La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale Serviciului Politiei Rutiere.

Din primele cercetari rezulta ca autoturismul marca Audi a intrat in intersectie fara a acorda prioritate autoturismului marca Dacia, a precizat agentul Ioan Balan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

5 cadre didactice dintr-o localitate din Botoșani s-au specializat în tehnici didactice moderne în Finlanda (Foto)

astăzi, 18:33
67

În perioada 17 – 23.03.2024, 5 cadre didactice de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Unteni, judetul Botosani, au participat la cursuri de perfectionare organizate de Asociatia Edu2Grow in Finland...

Amenzi de zeci de mii de lei și 10 permise confiscate de polițiști la Botoșani!

astăzi, 17:56
36

 În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jand...

„Un copac pentru viitorul nostru!”- activitate de promovare a împăduririi la școala din Albești! (Foto)

astăzi, 17:21
31

Protejarea mediului înconjurător a fost mereu una dintre grijile elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 2 din Tudor Vladimirescu, comuna Albești. Având în ve...